Skip to Content

9 Tecken På Äkta Kärlek Från En Man

9 Tecken På Äkta Kärlek Från En Man

Nu är du här igen, undrar om han är kär i dig, undrar om du betyder något för honom och om ni har en framtid tillsammans.

Du undrar vad han kommer att betyda för dig i ditt liv och om det kommer att bli förkrossad eller om du kommer att få leva lyckligt hela ditt liv.

Du kan inte sluta tänka på honom och du funderar på om du äntligen har träffat mannen som du drömt om, som kommer vara din älskade make och pappan till dina barn.

Du föreställer dig att ni bor tillsammans, vaknar upp varje morgon bredvid barandra, medan era barn leker i sovrummet.

Sedan kommer du på att du bara dagdrömmer, och att du inte borde fästa dig vid någon som du knappt känner.

Vi har alla tvivlat ibland och det är okej att dubbel-checka. Att veta att din man är kär i dig är en av de dyrbaraste sakerna som finns i denna värld.

Tänk bara på det här: Vilken kvinna skulle inte vilja veta om hon verkligen är älskad eller inte?

par i kärlek stående utomhus

Vilken kvinna skulle inte vilja veta om hon har det dyrbaraste som finns i den här världen – den riktiga kärleken från en man som hon älskar?

Män är inte så oförutsägbara som de skulle vilja verka vara, och ibland är det lätt att se vad som händer i deras hjärtan, utan att de behöver tala om det.

Du behöver inte vara en trollkarl, men du måste vara uppmärksam på några av de saker han gör och hur han beter sig.

Du kan inte bara lita på allt han säger, utan du måste också uppmärksamma hans kroppsspråk då och då, för det kan avslöja mycket om honom.

Det är därför vi har beslutat att nämna några av de vanligaste tecknen på äkta kärlek från en man, så att du inte behöver tänka alldeles för mycket.

1. Han är verkligen förälskad i dig om han inte kan dölja sitt kroppsspråk.

lyckliga paret på datum

När han är med dig tittar han ofta på dig, eller har det ständiga behovet av att röra dig, på ett icke-sexuellt sätt.

Att le åt dig är helt naturligt för honom han är omkring dig, och viktigast av allt: du bör vara uppmärksam på hur han rör sig.

Om han ofta drar handen genom håret, om han gnider händerna mot varandra när han är i din närhet eller om han ibland verkar klumpig, kommer det att avslöja att han är kär i dig.

Dessutom, om han inte vet vad han ska säga, så finns den där jobbiga tystnaden mellan er som han rodnar av, då är han definitivt kär i dig.

Han bryr sig om din åsikt, och vill inte verka dum framför dig. Det förklarar hans kroppsspråk som kan vara roligt att se.

2. Han är kär i dig på riktigt om han visar sin kärlek offentlige.

par som kysser utomhus

Han har inga problem med att hålla din och eller att vara den första som ger sin hand till dig.

Det är inte heller konstigt om han börjar kyssa dig i ett köpcentrum fullt av människor eller på en restaurang, medan du beställer mat.

Om han kramar dig framför dina vänner och din familj, om han är nära dig oavsett vem ni är omgivna av, då betyder det att han verkligen älskar dig och att han inte vill dölja det.

En man som han bryr sig inte om vad andra kommer att säga.

Han vill leva sitt liv fullt ut och om det innebär att han ska visa sin kärlek till kvinnan han är kär i offentligt, kommer han att göra det.

Om du har tur att träffa en man han, ta hand om honom, för han är en riktig guldklimp.

3. Han är verkligen kär i dig om han har presenterat dig för sina vänner och sin familj.

lyckliga paret kommer att presentera sig för vänner

Han gjorde det för att han ser en seriös relation med dig. Han ser er relation och er framtid tillsammans seriöst.

Han vill att hela världen ska veta om er två, så han släppte in dig i sin värld. Han presenterade dig som ”hon” för dem.

Det betyder att han har seriösa planer med dig och att han vill att du ska ha en bra relation med alla människor som betyder något för honom.

Det är inte som att vilken kvinna som helst får chansen att träffa hans föräldrar, det hoppas jag du är medveten om.

Att träffa hans föräldrar innebär att du är speciell och det borde säga mycket om hur seriös han är med dig.

Du kan förvänta dig att han kommer att fråga dig om du vill träffa dem, och göra dig till den lyckligaste personen som finns.

4. Han är kär i dig om han skämtar hela tiden.

lyckliga par att ha kul

Han är inte hög eller full, han är bara kär (även om kärlek kan påverka hjärnan på ett liknande sätt som droger kan ibland).

Du kanske kan mena att han är hög, bara om du accepterar det faktum att du är hans enda drog.

När en man är förälskad kommer det finaste ljuder för honom vara att höra dig skratta, och därför kommer han att dra olika skämt när han är med dig.

Han kommer att skämta omkring hela tiden och göra allt han kan bara för att se dig le.

Han vet att alla kvinnor faller för män som har humor, så han kommer att fortsätta med att få dig att skratta ännu mer.

Du kommer att märka att han försöker mer än någon annan kille innan honom, bara för att han vill vara med dig.

Om du ser en kille som gör detta, finns det ingen tvekan om att han har starka känslor för dig och oavsett vad han säger, så kan du vara säker på att han är riktigt kär i dig.

5. Han är kär i dig om du märker att han kollar åt ditt håll ofta.

man i kärlek ser kvinna i ögonen

När du fångar hans blick mot dig, är det något som inte kan beskrivas med ord. Han ser på dig som att du är det värdefullaste som finns i hela världen.

Han ser på dig som källan till hans lycka – den enda källan.

Han tycker att du är så vacker och attraktiv att han inte kan ta bort sin blick från dig, och han känner sig lite obekväm när du märker att han stirrar.

När du märker hans blick är det som att han skickar all sin kärlek till dig, utan att prata och utan att röra dig.

Tänk på att, att bara den som tycker om dig riktigt mycket kommer att göra det, eftersom det kräver riktigt mycket mod.

6. Han är verkligen kär i dig om han alltid har dig i sina tankar.

ung man ler

Innan han går på en ”kall” med sina vänner kommer han först att höra med dig, så att du inte har några planer för er tillsammans.

Om han funderar på att reda eller gå ut en kväll, kommer han först att dubbel-kolla med dig.

Oavsett vilket beslut han tar, finns du alltid i hans baktankar och han räknar alltid med dig. När han gör något så ser han alltid till att du inte påverkas av det negativt.

Han vill inte såra dig genom att gå ut med sina vänner, istället för att gå ut med dig, eftersom han vet hur han skulle känna sig om du gjorde samma sak mot honom.

Hur kan du veta om han tänker på det? Det är enkelt – han sårar dig aldrig medvetet med några av hans beslut.

En man som han är ganska sällsynt, så se till att du behandlar honom precis som han behandlar dig, och att aldrig släppa taget om honom.

Han är den typ av man som är värd att vänta på och om du väljer honom kommer du förmodligen att få allt du vill, eftersom han uppskattar kvinnor och skulle göra allt för hans livs kärlek.

7. Han är kär i dig om han överraskar dig ibland.

man överraskande kvinna med blommor

Han gillar att se dig överöst av hans handlingar, så han gör allt som står i hans makt för att göra dig lyckligt.

Han överraskar dig med födelsedagsfester, glömmer aldrig er årsdag, och han köper till och med presenter till dig utan någon speciell anledning.

Han uppmärksammar de små sakerna, så om det är något du gillar och har sagt det till honom, kommer han göra allt han kan för att ge det till dig.

Picknick, natt-åk på kvällen – helt plötsligt är det några av de sakerna han tycker om att göra för dig.

Han vet att du är en av de människor som bara älskar överraskningar och ingenting innebär för mycket arbete om det kommer att göra dig lyckligt.

Han vet också att de små sakerna betyder mest, och att de flesta kvinnor kommer att falla för saker som dessa.

Han skulle göra allt för en kvinna som älskar honom och detta är bara ett tecken på äkta kärlek från en man.

8. Han är kär i dig om han gillar att röra vid dig.

par som går och håller händer

Det är bara det, att när du är i närheten av honom så har han den obeskrivliga önskan att röra vid dig, hålla din hand, lägga handen runt din midja eller bara kyssa dig i pannan.

Omgivningen spelar ingen roll. Om han känner för att göra det (vilket han brukar göra) gör han det bara.

Han vill njuta av varje sekund som ni tillbringar tillsammans och har inget emot om folk runt omkring kommer att titta på ett konstigt sätt.

Strunta i andra om de tycker att det är oartigt. Det är hans sätt att visa världen att u är hans och han tycker om de korta stunderna tillsammans med dig, dina kramar och dina kyssar.

Han är den typen av människa som älskar på riktigt, och när han gör det, behöver han inte någons godkännande.

Han tycker om att röra vid dig eftersom han på det sättet upplever att ni har ett djupare band, och den känslan gör att han känner sig som att han svävar på molnen.

Då var inte för dryg mot honom om han ständigt rör vid dig – det är bara ett sätt att visa dig hans kärlek och tillgivenhet.

9. Han skulle ge upp någonting bara för att vara med dig.

man kysser kvinna vid solnedgången

Det är inte viktigt för honom vad som står på spel. När det häller hans prioriteringslista står du alltid överst. Det finns ingenting annat som kan dra honom ifrån dig.

Du är hans val från morgon till kväll, och ser till att du är medveten om det. Resten av världen kan stå på ena sedan, och trots det skulle han välja den andra sidan om du stod där.

Du är den som förgyller honom och som han ser som den framtida mamman till sina barn. Du är det sista han tänker på när han lägger sig, och den första han tänker på när han vaknar.

Han föreställer sig redan att du är hans fru som tillbringar hela livet med honom.

Människor säger att i den stunden du kan se dig själv vara gift med någon och få barn med den personen, så är det, det ultimata tecknet på äkta kärlek.

man kysser kvinna i kinden

Så, om du har tvivlat på nå något är det dags att lösa det nu. Inga fler ifråga sättningar, inga tvivel, inget mer övertänkande.

Släpp alla dina dåliga tankar och njut av den kärlek din man ger dig.

Det finns inget behov av att få panik eller vara rädd för att något dåligt kommer att hända bara för att det har varit bra alldeles för länge.

Det är dags att glömma alla de tidigare, dåliga kärleksupplevelserna, för nu är det dags att njuta av en riktig kärlek som varar.

Det är dags att gå vidare från det förflutna, och att fokusera på nuet och framtiden.

Om du redan har hittat en man som ger dig allt du längtat efter, ta hand om honom, eftersom gud skickade honom till dig för att visa hur äkta kärlek ser ut.

Du förtjänar en man som verkligen älskar dig, så jag hoppas att du känner igen dessa små tecken i din partner.

9 Tecken på äkta kärlek från en man