Skip to Content

7 Saker Som Män Bara Gör Om De Har Starka Känslor För Dig

7 Saker Som Män Bara Gör Om De Har Starka Känslor För Dig

Så, den där killen har gett dig mycket uppmärksamhet, men du kan helt enkelt inte vara säker på om han verkligen är intresserad av dig eller om han bara leker med dig.

Det är självklart inte svårt att förstå. Du kanske har sårats några gånger tidigare och innan du börjar ett seriöst förhållande med honom vill du verkligen vara säker på att han är den som kommer att göra dig lycklig.

Du kan inte längre nöja dig med någon som manipulerar och du vill verkligen ha någon som kommer att uppskatta och respektera dig.

Men män är väldigt komplicerade och sätten de visar oss sin kärlek på är inte alltid uppenbara och det är därför vi måste vara försiktiga med de saker de gör för oss.

Även om det finns några tecken har han starka känslor för dig och att han älskar dig och på grund av det kommer han att göra några fantastiska saker för dig som någon annan inte skulle göra.

1. Han är villig att slåss för dig

man stansar genom luften

Finns det något mer speciellt än en man som är villig att kämpa med dig mot allt som livet ställer till med för er båda?

Han är där för att hjälpa dig att studera. Han är där för dig när du är sjuk och lämnar inte din sida tills du mår bättre.

Om han inte hade starka känslor för dig så skulle han förmodligen inte bry sig om att investera tid och energi för att vara där för dig och att få dig att må bättre eller lyckas.

2. Han kommer ihåg småsakerna

man och kvinna som håller sina små fingrar

Han kommer ihåg allt! Han visste när det var din födelsedag fast du bara berättade för honom en gång, och han kommer ihåg alla små detaljer om din barndom.

Vad betyder det här? Det betyder att han lyssnar.

Om han inte bryr sig om dig, tror du verkligen att han skulle lägga extra energi på att bara komma ihåg alla dessa saker? Nej.

Men för att han verkligen har starka känslor för dig, är han villig att komma ihåg även de minsta detaljerna.

3. Han är trevlig mot din familj och dina vänner

Han vet hur viktigt din familj och dina vänner är för dig, så han gör allt han kan för att vara trevlig mot dem och göra dem lyckliga. En man som denna är värd att hålla fast vid.

4. Han är sårbar

person som sitter på en bro nära sjön

En man som verkligen bryr sig om den kvinna han är med kommer att visa henne sin sårbara sida. Det är svårt att göra, men han är redo att visa dig alla sidor av sig själv.

Han vet att du inte kommer att kunna lära känna honom helt innan han visar dig varje del av sig.

Därför är han redo att prata med dig om sin svåra barndom eller husdjuret som dog och hur han aldrig skaffade ett nytt för att han är rädd för att behöva gå igenom en förlust igen.

5. Han respekterar dina gränser

par som sitter bak på bilen

Med en man som har starka känslor för dig betyder ett nej nej. Han ber dig inte att ha sex med honom om du inte är redo för det.

Han kommer inte att skynda på saker eller få dig att göra något som du inte är redo att göra.

Det betyder att han respekterar dig och dina gränser. Han kommer aldrig att korsa dem och han kommer aldrig att få dig att göra något som du inte är bekväm med.

Han vet bättre.

6. Han är villig att förändra sig

man med händerna öppnade stående på kullen

OK, först och främst bör du inte förvänta dig att han ska förändra sig.

Om du inte gillar honom som han är, så är han inte den rätta för dig.

Men om han ser att du störs av något han gör och ändå vill ha dig i sin närhet, kommer han att ändra det för dig.

Det här är en stor grej, för vi vet alla hur envisa män kan vara!

7. Han låter dig tala fritt

bild av parets ben

När vi börjar ett nytt förhållande kan vår partner få oss att känna oss nere genom att säga att vår åsikt inte spelar någon roll, men inte mannen som verkligen är kär i dig.

Även om han inte håller med dig, låter han dig tala fritt och han kommer att respektera din åsikt.

7 Saker Som Män Bara Gör Om De Har Starka Känslor För Dig