Skip to Content

18 Onekliga Tecken På Att Han Är Hemligt Förälskad I Dig

18 Onekliga Tecken På Att Han Är Hemligt Förälskad I Dig

Även om vi alla skulle vilja veta ifall en man är hemligt förälskad i oss så är det inte så enkelt att ta reda på.

Sanningen är att du måste anstränga dig för att kunna se huruvida någon faktiskt tycker om dig eller om de bara vill ha lite roligt och sedan gå vidare till nästa tjej.

Å andra sidan så avslöjar män sällan sina känslor och är inte lika öppna som kvinnor är när det kommer till just det.

Men det finns ett sätt! Du kan säga mycket om dom och vad dom känner för dig genom att bara uppmärksamma deras kroppsspråk.

Så om du vill veta ifall han är hemligt förälskad i dig, tänk på hans beteende när han är i din närhet. Jag är säker på att du kommer få reda på mycket om honom och få svaret på din fråga.

För att göra det lättare för dig har jag gjort en lista med de mest vanliga sakerna killar gör när de gillar någon, så jag föreslår att du fortsätter läsa.

1. Han dyker upp när han säger att han ska göra det

man och kvinna sitter på bryggan

Om en man är hemligt förälskad i dig så kommer han inte att vilseleda dig.

Om han säger att han kommer klockan 20:00, så kommer han att vara där 19:50 för att undvika att du ska behöva vänta på honom.

Det här är ett tecken på att han respekterar dig och vill att du ska må bra. Han vill att du ska känna dig speciell och han kommer att göra allt för att förse dig med det du behöver.

Om du har tur nog att spendera tid med en sådan gentleman så ska du veta att han vet vad han gör och att han är en riktigt bra man.

Faktum är att du kan se ifall någon är schysst eller inte redan i början och det är rätt lovande, eller hur mina damer?

2. Han håller stark ögonkontakt

kvinna och man sitter och kramar

Ibland kan det vara lite jobbigt när du är på en första dejt och du känner att killen stirrar på dig hela tiden, men du bör veta att det är ett bra tecken.

Om han ser dig rakt i ögonen så betyder det att han verkligen gillar dig och att han gillar att spendera tid med dig.

Om han går steget längre och håller dig i handen medan han säger något och ser dig i ögonen så betyder det att han är helt galen i dig och inte kan hejda sig.

Så, nu är det upp till dig ifall du vill ge honom förhoppningar eller ignorera honom.

Om han verkligen är en bra man så råder jag dig att ge honom en chans. Jag är säker på att du inte kommer ångra det!

3. Han ”råkar” röra vid dig

kvinna som ler medan man håller arm

Killar kan ibland vara lite lömska. Om han rör vid dig och sedan säger att det inte var avsiktligt så kan det vara ett tecken på att han är hemligt förälskad i dig men är rädd för att erkänna det.

Killar gör detta ofta för att vara nära dig och för att känna din hud mot deras och kan inte komma på ett annat sätt att göra det på än så här.

Så nästa gång en kille som har tittat på dig under en längre tid gör så här så kan du vara säker på att han har någonting på gång och att han tycker om dig mer än en vän.

Var inte för hård och säg att du vet vad han försöker göra, utan låtsas istället som om du inte vet någonting och låt honom göra sitt bästa för att vinna över dig. Det kommer vara roligt att se på!

4. Han ställer frågor

par som står framför staketet

När är kille är hemligt förälskad i dig så ställer han troligtvis många frågor i hopp om att lära känna dig bättre. Han kommer inte bara ställa frågor utan även dela med sig av vissa saker från sitt liv.

Han kommer berätta om sina vänner och platser han har rest till. Om han skämtar på sin egen bekostnad så försöker han ta reda på hur du känner för honom.

Han kommer konstant försöka få dig att känna dig bra i ditt eget skinn när du är med honom, bara så att du går med på en andra dejt.

Du måste erkänna att han är smart och om han fortsätter använda sin hjärna på ett bra sätt så bör du hålla fast vid honom.

5. Han är klumpig när han är med dig

man och kvinna som står på taket av byggnaden

Killar är ofta klumpiga när de är i närheten av någon de gillar. De vill visa upp sig på bästa möjliga sätt men klarar sällan av det för att de är för nervösa.

Om han är klumpig när han är med dig så kan det vara ett tecken på att han är hemligt förälskad i dig men inte vet hur han ska erkänna det.

Jag vet, det är knäppt. Men sanningen är att han inte kan hjälpa det och att han inte kan kontrollera sina känslor.

Så gör det inte för svårt för honom, han kämpar redan med att imponera på dig.

6. Han lutar sig fram mot dig

kvinna och man sitter på berget

Om du märker att han lutar sig fram mot dig när han försöker förklara någonting så ska du veta att han gör det utan att ens veta om det.

Män gör det när de är hemligt förälskade i någon men inte har modet att erkänna det.

Jag menar, det är inte världens lättaste sak att tala om för en kvinna att man gillar henne och hur man känner, så ha förståelse för hans situation.

Ha bara detta i åtanke: Han är verkligen hemligt förälskad i dig, så om du ser att ingenting sker, försök underlätta för honom och gör någonting som kan få honom att ta första steget.

7. Han minns de minsta detaljerna om dig

man som håller kvinnans hand

Minns han namnet på din hund trots att du bara nämnt det en enda gång?

Det betyder att han bryr sig om dig, människorna i ditt liv och saker om dig, och han kommer försöka ta reda på ännu mer om dig.

När en man är hemligt förälskad så vill han veta mer om den personen. Oavsett om det handlar om små meningslösa saker eller stora viktiga saker så kommer han försöka att minnas dom.

Och du kommer att bli rätt förvånad när han nämner någonting du sa till honom för länge sedan.

Det här är bara ett tecken på att han lyssnar noggrant och att han gjorde dig till sin prioritering för länge sedan.

8. Han varken nämner eller tittar på andra tjejer

man och kvinna som sitter tillsammans utomhus

På första dejten är det viktigt för alla tjejer att deras dejt inte spanar in andra.

Kan du föreställa dig att ni går ut och att han under hela kvällen spanar in en snygg servitris och flirtar med henne genom att skicka slängkyssar?

Det skulle vara en dejt från helvetet men tro mig, sådana killar existerar. Men tacka gudarna för att din man är raka motsatsen och han vet hur han ska visa att han gillar dig mer än som vän.

Har du tur nog att träffa någon som får dig att känna dig speciell på detta sätt så behöver du inte fundera mer. Gör allt för att behålla honom för det är han uppenbarligen värd.

9. Han är en riktig gentleman mot dig

kvinna och man som håller hand

När du kommer fram till en restaurang så skyndar han sig till bordet för att kunna dra ut din stol åt dig.

Detta är ett tecken på att gentlemän inte har dött ut och att det fortfarande finns dom som vet hur man får en kvinna att känna sig speciell.

Det är uppenbart att han vill vara fin mot dig, vilket säger dig att han är hemligt förälskad i dig.

Han kanske bara behöver lite mer tid att öppna upp sig eller så väntar han på det perfekta ögonblicket.

Oavsett vad så kommer du veta att han har goda avsikter och att han är redo att kämpa för dig. Men tyvärr så är killar som honom sällsynta idag.

10. Han är aktiv på dina profiler på sociala medier

man och kvinna som kramar varandra (2)

Om han gillar vartenda inlägg eller bild du lägger upp så kan det betyda att han har en hemlig förälskelse. Genom att gilla allt vill han visa att han finns där och att han stöttar dig.

Och ja, han tycker att du är vacker. Jag är säker på att han stirrar på din bild när du lägger upp den och beundrar dina vackra ögon, ditt leende och din karisma.

Tro mig, det är tillräckligt för att han ska falla för dig, och om du känner detsamma för honom så visa att du bryr dig.

Det kommer att lyfta hans ego och han kommer att ta första steget. Vem vet, han kanske är den du alltid drömt om.

11. Han erbjuder sig att betala

man kramar kvinna

Som gentlemannen han är så låter han dig inte betala på restaurangen. Det är ännu ett tecken på att han är hemligt förälskad i dig och att han försöker göra dig nöjd.

Genom att göra detta vill han hinta om att han är en man som alltid behandlar kvinnor med respekt.

Han är inte en snåljåp och även ifall det inte är viktigt att han betalade för allt, oavsett om ni kommer gå på en andra dejt eller inte, så visar det att han har moral även ifall det ibland inte är bra för honom.

12. Han ger dig komplimanger

man kysser kvinnan i näsan

Du kan inte minnas en enda gång du träffat honom och inte fått en komplimang.

En sådan man har alltid fina ord att säga dig och han får dig verkligen att känna dig speciell, oavsett hur dålig du känner dig för stunden.

Alla kvinnor tycker om att få komplimanger, men om det kommer från en man du vet har en hemlig förälskelse i dig så blir de ännu mer speciella.

Detta är någonting som varje kvinna tycker om att höra, så om du har någon som talar om för dig att du är smart och vacker så kan det vara ett tecken på att han vill vara med än din vän.

13. Han är beskyddande

kvinna och man som ligger på gräset

En man som är beskyddande är alltid ett tecken på att han har starka känslor för dig.

Sanningen är att män inte beter sig beskyddande mot varje kvinna han möter. Han gör det bara mot någon speciell, och i detta fall är det du.

Så, om han skyddar dig från personer som på något sätt vill skada dig så är det ett tecken på att han är hemligt förälskad i dig men vågar inte erkänna det.

Han kanske tror att han inte är bra nog för dig eller så kanske han väntar på att du ska visa att du har samma känslor för honom.

Oavsett anledning så lyckas han inte dölja sina känslor och han kommer fortsätta vara med sig så länge du låter honom göra det.

14. Han säger ”vi” istället för ”jag”

man och kvinna som håller hand

När han pratar om framtiden och använder ordet ”vi” istället för ”jag” så vill han göra planer med dig.

Det är ett tecken på att han redan ser dig som sin flickvän och inte skulle ha någonting emot att vara med dig för resten av sitt liv.

Sanningen är att han är hemligt förälskad i dig och han försöker hitta sätt att visa dig det. Han vill imponera på dig, men å andra sidan så vill han inte framstå som en fåne framför dig.

Om du ser att han anstränger sig för att du ska gilla honom, så hjälp honom genom att visa att du uppskattar det han gör för dig.

15. Han blir svartsjuk när en annan man närmar sig dig

man kramar kvinnan och ler

Han kommer inte bara bli svartsjuk när en annan man är i din närhet, utan kommer även bli det när du nämner någon du nyligen pratat med.

Han kommer känna sig hotad för att det finns en risk att en annan man stjäl dig ifrån honom.

Bli inte förvånad ifall han blir arg när du nämner en annan man, fastän ni två inte är officiellt tillsammans. Det är helt enkelt hans försvarsmekanism som han inte kan kontrollera.

Han gör sitt bästa för att göra ett perfekt intryck men han kan inte dölja sina känslor.

Om ett sådant beteende inte passar dig så måste du tala om för honom att ni inte är tillsammans och att han inte kan bete sig på det sättet.

Har du å andra sidan ingenting emot det så låt honom göra det han känner är rätt.

16. Han ler mycket i din närhet

kvinna som håller fast vid en man

En kille som är hemligt förälskad i dig kommer le mer i din närhet än någon som inte är det. Hans leende är ett bra tecken.

Det betyder att han gillar dig och genom att le mycket och få dig att slappna av så hoppas han på att du ska ta första steget.

Fraser som: ”Jag älskar dina skämt!” eller ”Du får mig att må så bra!” räcker för att han ska veta att du tycker om honom mer än som vän.

Om du visar att du gillar honom så kommer han att gå en extra mil för dig och göra allt som krävs för att du ska ha det bra.

Kom ihåg att det krävs mycket för att en man ska avslöja sina äkta känslor, så respektera hans ansträngning och kärlek till dig. Det kommer betyda världen för honom.

17. Han frågar om din åsikt

kvinna och man skrattar

När en man frågar om din åsikt så betyder det att du är en speciell person för honom.

Det är ett tecken på att han tycker att du är smart nog för att hjälpa honom bestämma över vissa saker som sker i hans liv.

Eftersom han är hemligt förälskad i dig så tänker han på er framtid tillsammans och han vill se hur du skulle hantera en svår situation om du befann dig i hans sits.

Att han frågar om din åsikt är ett positivt tecken på hans kärlek för dig.

Och jag är säker på att han med tiden kommer ha tillräckligt med mod för att uttrycka sina känslor för dig och inte hålla dom inom sig längre.

18. Han respekterar dig

kvinna och man som håller hand

Ett gammalt ordspråk säger: ”Där det inte finns respekt, finns inte heller kärlek”. Det betyder att varje man som älskar en kvinna måste respektera henne. Du kanske frågar dig varför?

När man är med någon under en lång tid så försvinner kärleken, men respekten finns kvar. Jag säger inte att det är någonting dåligt, snarare att det är en naturlig sak som händer oss alla.

När du är ung så kommer du både älska och respektera din partner, men när du är 70 år gammal så uppskattar du andra saker mer, så som ömsesidig respekt, stöd och tiden du får spendera med din partner.

Har ni respekt så har ni allt – tro mig!

18 Onekliga Tecken På Att Han Är Hemligt Förälskad I Dig