Skip to Content

Hur Varje Stjärntecken Vet Att Deras Förhållande Är Över

Hur Varje Stjärntecken Vet Att Deras Förhållande Är Över

Alla personer har någonting de helt enkelt inte kan tolerera i ett förhållande. Oavsett hur mycket vi älskar någon så finns det saker som vi inte är villiga att glömma och förlåta.

Din partner behöver bara göra en enda liten sak för att du ska inse att det inte finns någon framtid för er två. Få reda på vad som är avgörande för varje stjärntecken.

1. VÄDUREN

Väduren Horoskop

En sak som varje Vädur behöver i sitt förhållande är passion. Om gnistan i förhållandet mellan en Vädur och deras partner försvinner kommer Väduren inte att stanna kvar.

Väduren är mer än villig att försöka fixa och trixa för att få förhållandet att fungera och gör allt som står i deras makt för att tända gnistan igen.

Väduren kommer att gå utanför sin trygghetsson för att ställa allt tillrätta, men om det inte verkar fungera för att rädda förhållandet kommer de inte att sitta och vänta på att förhållandet ska ta slut.

De vill inte att vilja slösa mer av sin tid och energi och därför kommer de att gå sin väg. De kommer att vara brutalt ärliga och inte slingra sig.

De är mycket impulsiva och det troliga är att de kommer att lämna sin partner mitt i ett stort bråk.

2. OXEN

Oxen Horoskop

Förtroende. Kärlek är det absolut viktigaste för en Oxen. Om de förlorat förtroendet kan man vänta sig att de omedelbart avslutar förhållandet.

I och för sig, om det finns en möjlighet till att kunna förlåta så finns det en chans att de gör det om ni har varit tillsammans länge.

Om man missbrukat deras förtroende har de en känsla av att det absolut inte finns någonting mer att göra i förhållandet. Man bör absolut inte vara oärlig eller otrogen mot dem.

Det är även så att en Oxe inte kommer att stanna kvar i ett förhållande om de inte känner sig älskade. Det handlar absolut inte om att de kräver romantik, här handlar det mer om känslan av att någon bryr sig om dem.

När och om de väl beslutar sig för att avsluta förhållandet så finns det ingen återvändo. De kommer att ha ett långt samtal med sin (ex)partner om hur och varför det blev som det blev så att de båda kan få ett avslut.

3. TVILLINGARNA

Tvillingarna Horoskop

Tvillingarna kan aldrig förlåta någon som dömer dem. Om de väljer att inleda ett förhållande med dig så betyder det att de har höga tankar om dig och att de älskar dig otroligt mycket.

Tvillingarna visar inte sitt rätta ansikte för vem som helst och de visar heller inte sina innersta känslor för någon de inte riktigt bryr sig om.

Om de visar sitt rätta ansikte, en mindre trevlig sida av sin personlighet eller kanske någonting de inte är så stolta över och du dömer dem hårt, så kommer de inte att kunna komma över det.

De kanske inte bryter omedelbart, men förhållandet är definitivt dödsdömt.

De har svårt för att såra någons känslor så deras partner kan förvänta sig att få mixade signaler i slutet av förhållandet. Typ som att de bryta med dem ena dagen för att nästa dag inge dem falskt hopp.

4. KRÄFTAN

Kräftan Horoskop

Likgiltighet i ett förhållande är någonting som en Kräftan aldrig kan förlåta. Kräftan är känslosam och bär hjärtat utanpå kroppen.

De förväntar sig inte att du ska vara likadan, men de vill att du ska kunna prata om dina känslor, speciellt om hur du känner för dem.

Det kommer inte att fungera om de behöver fundera och undra över om du älskr dem. Du måste älska dem och visa det så ofta som möjligt.

Likgiltighet kommer du inte långt med hos Kräftan. Beter du dig likgiltigt så är det tack och adjö, förhållandet är avslutat.

När Kräftan avslutar ett förhållande som kommer de att gråta istället för dig. De vill egentligen inte bryta upp men de känner att de är tvungna till det.

5. LEJONET

Lejonet Horoskop

Lejonet klarar inte att man ofta kritiserar dem. De är väl medvetna om sitt eget värde och förväntar sig att du lyfter deras ego.

Visst, de klarar viss konstruktiv kritik, men om man hela tiden påpekar deras fel kommer de inte att stanna kvar med sin partner.

Kritiken definitivt att bryta ner dem och om de märker att deras partner inte är villig at hjälpa dem kommer de att stå fast i beslutet och bryta upp.

Av Lejonet kan man förvänta sig ett dramatiskt uppbrott, helt och hållet beroende hur arg du har gjort dem.

De kommer att återgå till sitt sociala liv ganska omgående och på det sätt de bäst känner till – genom att möta nya människor och ha riktigt roligt.

6. JUNGFRUN

Jungfrun Horoskop

Jungfrun är jättebra på att ge råd. De är alanytiskt begåvade och de kan inte motstå chansen att hjälpa dig att lösa dina problem ( alla har vi problem, eller hur?).

De visar sin kärlek genom att aktivt delta i ditt liv. Om du inte vill lyssna på dem eller acceptera deras råd kommer de inte att slösa sin tid med dig.

Jungfrun vill att man lyssnar på dem. Om du inte kan eller inte vill göra det kommer att vara avgörande för dem.

Om de beslutar sig för att göra slut kommer de i detalj att förklara orsaken till uppbrottet för sin partner. De grämer sig inte över det förflutna och kommer ganska snart att gå vidare.

Förvänta dig inte att ni ska vara vänner efteråt.

7. VÅGEN

Vågen Horoskop

Vågen undviker konfrontation. Mycket smågnabb och meningsskiljaktigheter kommer att jaga iväg dem. Men det är inte det som är det avgörande när det gäller Vågen.

Även om de inte gillar konflikter så kämpar de för personen de älskar.

Om er relation går åt fel håll och de försöker rädda den och kämpar för det ni har gemensamt, men du inte anstränger dig, så kommer de inte att förlåta det.

De engagerar sig och de behöver veta att deras partner också engagerar sig och visa det genom att kämpa för relationen när den börjar vackla.

De kommer att göra slut på ett sådant sätt att deras partner inte vet om de fortfarande är tillsammans eller inte. De går snabbt vidare, vanligtvis med någon ny.

8. SKORPIONEN

Skorpionen Horoskop

Även om Skorpionen är väl medvetna om att ingen är perfekt och de är villiga att blunda för dina misstag, så finns det en sak de inte kan förlåta. Svek.

Om en Skorpion beslutar sig för att engagera sig i någon så betyder de att de tror att de kan lita på den här personen, fullt ut.

De tar inte lätt på beslutet om att inleda ett seriöst förhållande. Om du, mot förmodan, missbrukar deras förtroende så existerar du inte längre för dem.

Det finns absolut inte en chans att rädda ert förhållande efter någonting sådant.

Det är inte deras stil att avsluta något bara sådär. De kanske kommer att utkräva någon sorts hämnd för dittt beteende.

9. SKYTTEN

Skytten Horoskop

För att tillgodose Skyttens behov måste du vara något utöver det vanliga. De har lika höga förväntningar på sin partner som de har på sig själva.

Om de börjar känna att de inte kan vara bäst på allt de gör när de är i ett förhållande, kan man förvänta sig att förhållandet är avslutat.

De är även mycket äventyrliga av sig och när de börjar känna att du hämmar dem så kommer det att vara anledningen till att förhållandet tar slut. Det är bara sådana de är, de är inte villiga att kompromissa.

Av alla stjärntecken är Skytten mest villig att vara vänner efter ett uppbrott. De avslutar heller inte förhållandet fullt ut utan lämnar dörren öppen så att de kan komma tillbaka om de känner för det.

10. STENBOCKEN

Stenbocken Horoskop

Stenbocken är logisk. Om de känner att det är någonting konstigt i deras förhållande så kommer de att göra saker så logiskt som möjligt för att kunna rädda förhållandet.

De är väl medvetna om att det goda i livet kräver ansträngning och de är villiga att anstränga sig rejält för att rädda ett förhållande.

Om ingenting de gör fungerar för att rädda förhållandet mellan dem och deras partner så kommer de att avsluta förhållandet utan att vara särskilt deprimerade över det.

De är praktiska av naturen och de tror på att om de verkligen försökt och gjort sitt bästa så finns det ingen anledning att vara ledsen. Det uppenbarligen är utanför deras förmåga och ingenting de kan göra någonting åt.

De avslutar snabbt förhållandet och lämnar lite tid åt sig själva för att sörja över förhållandet.

11. VATTUMANNEN

Vattumannen Horoskop

Vattumannen njuter av att träffa nya människor och påbörja nya förhållanden. Enligt dem är allt spännande och roligt.

En sak som de måste ha till varje pris är självständigheten de haft innan de blev tillsammans med någon.

De är hellre ensamma än tillsammans med fel person så om du har problem med att de håller inne med delar av sitt tidigare liv och personlighet så är förhållandet över.. Vattumannen kan inte gå vidare med ett förhållande om de inte får ha lite privatliv och egentid..

De kanske inte ens kommer att berätta för dig att de gjort slut. Om de helt enkelt försvinner från ditt liv så kan du anta att förhållandet är över.

12. FISKARNA

Fiskarna Horoskop

Det kan ta ganska lång tid för Fiskarna att dumpa dig. De är kända för att vara romantiskt lagda och för att förälska sig djupt. De är osjälviska och de kommer under lång tid att bara ge och ge av sig själva.

Om de inser att förhållandet är ensidigt och att de bara är de som engagerar sig och hela tiden ger, så kommer de inte att behöva fundera mer på saken innan de gör slut.

De har mycket kärlek att ge men de behöver känna sig uppskattade och älskade för att kunna få förhållandet att frodas.

De kommer att vara krossade när de gör slut men de vill ändå fortsätta vara vänner, även om de är mer smärtsamt för dem på det viset.

Hur Varje Stjärntecken Vet Att Deras Förhållande Är Över