Skip to Content

Detta Är Vilken Typ Av Ex Han Kommer Att Vara, Baserat På Hans Stjärntecken

Detta Är Vilken Typ Av Ex Han Kommer Att Vara, Baserat På Hans Stjärntecken

Du har precis gått in i ett nytt förhållande, så vissa skulle säga att det är ganska pessimistiskt att tänka på vilken typ av ex, den här killen kommer att bli.

Jag håller inte med, eftersom beteenden efter förhållandet, berättar mycket om en person.

 

Väduren

väduren

Väduren kommer troligen att prata dåligt om dig, så var försiktig. Han ser ert uppbrott som hans personliga nederlag, så det här är hans sätt att hantera saker på.

 Det fina är att detta inte kommer att vara länge. Snart kommer han att bli uttråkad av dig och hitta någon annan som uppmärksammar honom.

 

Oxen

oxen

Hur en Oxe-man känner efter ett uppbrott, är det största mysteriet någonsin, eftersom han aldrig berättar om sig sorg. Även om han har problem med att glömma dig och gå vidare, kommer den här killen att lida i tystnad.

 Han kommer bokstavligen inte att göra någonting efter att ni två har gjort slut. Han låter dig gå din väg, medan han fokuserar på att bygga en framtid för sig själv.

 

Tvillingarna

tvillingarna

När du gör slut med en tvilling, kommer du aldrig att veta var du står. Det kommer att finnas tillfällen då han ignorerar dig till den punkt att du tror att han glömt dig. Helt plötsligt kommer hans namn att dyka upp bland dina meddelanden.

 Han ber dig inte att komma tillbaka, men han kommer definitivt att skicka blandade signaler. Jag vet, ett levande helvete. Se upp för dem, eftersom en tvilling-man sannolikt kommer att leda dig vidare i flera år.

 

Kräftan

kräftan

Om du är var den som lämnade en kräft-man, se upp för hans känslomässiga utpressning.

 För att vara exakt, är det inte så att han kommer att manipulera dig till att komma tillbaka till honom. Istället kommer den här killen att använda alla möjligheter han får, för att få dig att känna skuld. Han kommer aldrig att förlåta dig för att du krossade hans hjärta.

 

Lejonet

lejonet

För den här killen, handlar allt om tävling. Han försökte vara bättre än du under hela ert förhållande och han fortsätter att göra det även nu, när ni gjort slut.

 I grund och botten, så gör han allt i sin makt, för att bevisa någonting. Vem kommer att vara den första som går vidare? Vem är mer sårad? Vem lurade vem?

 

Jungfrun

jungfrun

Han är den okrönte kungen. Han kommer inte säga någonting till dig, men varje gång du ser ditt jungfru-ex kommer hans attityd att tala för sig själv.

 Det värsta är att den här killen kommer att vara artig, på ett falskt sätt. Han hälsar alltid, men hans ögon kommer att visa vad han egentligen tycker om dig.

 Du kan inte ignorera honom helt, eftersom han inte har gjort något fel. Å andra sidan så är hans negativa energi väldigt utmattande.

 

Vågen

vågen

En våg är redo att göra vad som krävs för att undvika konflikter.

 Även om han har ett hat mot dig, kommer han inte att säga det. Istället förblir ni förmodligen vänner.

 Detta är ett annat tecken, vars tankar och känslor efter ett uppbrott, aldrig kommer att märkas.

 

Skorpionen

skorpionen

Om du är den som dumpar en skorpion-man, var beredd på en allvarlig hämnd. Han låter dig inte komma undan, när du krossat hans hjärta. 

 Det värsta med att göra slut med en skorpion är att de bokstavligen, aldrig glömmer det. Först kan det tyckas att han har gått vidare med sitt liv. Men om du träffar honom, flera år efter uppbrottet, kommer han att se till att du får en smak av din egen medicin. Läskigt, jag vet.

 

Skytten

skytten

Det här är en man som inte vet när det är dags att avsluta det hela. När det gäller att göra slut med personen han älskar, förlorar han all sin värdighet.

 En skytt är redo att göra vad som krävs, bara för att ha kvar dig vid hans sida. Att lämna honom är allt annat än lätt, och det kan förvandlas till riktig känslomässig tortyr.

 

Stenbocken

stenbocken

Det spelar ingen roll om en stenbock fortfarande är kär i dig eller om han inte kunde vänta med att bli av med dig; han kommer alltid att bete sig på samma sätt. Det spelar ingen roll om vem som gjorde slut, när ni två gått ifrån varandra, är det verkligen över och du är raderad ur hans liv, för alltid.

 Han går vidare på ett ögonblick. Det ser åtminstone ut som att han gör det.

 

Vattumannen

vattumannen

Var försiktig, eftersom en vattuman sannolikt kommer att fortsätta att krossa ditt hjärta, även efter att ni två har gått skilda vägar.

Du förstår, den här mannen kommer att lägga alla sina ansträngningar och sin energi på att förstöra ditt nästa förhållande.

 Det är lättare för honom att försöka övertyga alla runt omkring, och även sig själv, att ni aldrig hade något seriöst tillsammans. Trots att han älskade dig på riktigt (och gör det fortfarande) kommer han att låtsas att du aldrig varit viktig i hans liv.

 

Fiskarna

fiskarna

Här är ett annat exempel på en man som har problem med att acceptera ett uppbrott. Han kommer att försöka få dig att se ut som den dåliga personen, oavsett vems fel det än var, att förhållandet tagit slut.

 Tro mig, du kommer inte att bli av med en fisk så lätt som du trodde.

 Avslutningsvis:

lejonet

 Detta betyder inte att du inte ska träffa män vars uppbrottsstil du inte gillar; du vet, trots allt inte, vad som kan hända. Istället bör detta ses som en varning för vad du kan förvänta dig.

Detta Är Vilken Typ Av Ex Han Kommer Att Vara, Baserat På Hans Stjärntecken