Skip to Content

Trogna Stjärntecken, Från Mest Till Minst Trogna

Trogna Stjärntecken, Från Mest Till Minst Trogna

Alla är inte otrogna.

I början av alla förhållanden litar ingen på varandra. Låt oss inse fakta, du har inte haft chansen att lära känna din partner riktigt bra så du ställer dig den viktigaste frågan – är de trogna?

Den första ledtråden till att få rätt svar är att om de inte varit otrogna förut kommer de inte att vara otrogna nu heller. En gång otrogen, alltid otrogen.

Varför? Därför att otrohet är som en beroende. En person som är otrogen kan inte motstå frestelsen, så de faller för trycket och gör något så dumt som att bedra utan att tänka på konsekvenserna och vad det gör dig.

Vilket som, måste du lita på din magkänsla. Om den säger att allt är okej, är det troligtvis det. Om den säger motsatsen behöver du bekräfta dina misstankar.

När det gäller stjärntecknen och deras betydelse, följer här de mest trogna stjärntecknen, rankade från de mest trogna till de minst trogna, uppifrån och ner:

1. Skorpionen

skorpionen horoskop tecken

Förhållanden är kanske inte deras starkaste sida eftersom Skorpioner har ett hetsigt temperament och ofta förlorar tålamodet över petitesser.

Det tar lång tid för dem att lita på någon, för att inte tala om att de är svartsjuka så in i helvete.

När det gäller trohet kan du räkna med att Skorpionen finns där för dig tills döden skiljer er åt.

När du fått deras förtroende, varar det för evigt. Även om de inte längre älskar dig finns de vid din sida så länge du behöver dem.

Om någon behandlar dig illa, även om du inte är skyldig, kan du räkna med att de ställer upp för dig.

2. Kräftan

kräftan horoskop tecken

Det finns en sak som är dålig med Kräftan och det är att de är benägna att ägna sig åt skvaller, men bara på grund av att de inte klarar av en konfrontation och då gått bakom ryggen på dig.

Bortsett från det är Kräftan en livslång partner.

En sak som skiljer dem från Skorpioner är att de njuter av att vara i ett förhållande.

Om du är i ett förhållande med en Kräfta kan du vara säker på att de alltid kommer att finnas vid din sida – Som ordspråket säger – i nöd och lust!

Den enda orsaken till att Kräftan tar en andra plats på listan över de trognaste stjärntecknen är för att Skorpionen även fortsättningsvis är lojal mot dig, även efter att relationen tagit slut, medan Kräftans beskyddarinstinkt avslutas med förhållandet.

3. Lejonet

lejonet horoskop tecken

Lejon har alltid varit missförstådda och blivit felaktigt anklagade för att vara själviska, även i ett förhållande.

Fast det är sant, de må anses arroganta och självcentrerade och det är inte långt från sanningen. De njuter av att vara mittpunkten och all uppmärksamhet de får.

Med allt detta sagt, när det gäller förhållanden är Lejon raka motsatsen. När Lejonet blir förälskat är de redo att dela all uppmärksamhet och uppståndelse med personen de älskar.

De försvarar personen till sista droppen. När det gäller personer de älskar är de inte rädda för att visa klorna och bli överbeskyddande.

4. Oxen

oxen horoskop tecken

Oxen kommer att vara trogen så länge som ni är tillsammans. De skulle aldrig komma på tanken att vara otrogna mot dig, inte ens i sina vildaste drömmar.

Orsaken till att de inte ligger högre upp på listan är deras svartsjuka.

Även om de är trogna och aldrig kommer att bedra är dig, finns det en möjlighet att deras svartsjuka trigga dem till att anklaga dig för otrohet.

Förutom det, är du lycklig över att ha en Oxe i ditt liv. När en Oxe älskar, älskar den för evigt. Varje ledig sekund väljer de att få tillbringa tillsammans med dig.

5. Vågen

vågen horoskop tecken

Vågen är född till att alltid vara trogen sin partner. Att älska för evigt ligger i deras natur.

Det största problemet de har är en obeslutsamhet som alltid lägger krokben för dem.

Vanligtvis har de inga problem med att vara trogna, men de flesta är inte säkra på om de är trogna den rätta personen.

Förutom det, är Vågar mer än kapabla till att älska och vara trogna, de behöver bara komma underfund med om de är trogna den rätta personen.

6. Tvillingarna

tvillingarna horoskop tecken

Tvillingarna har rykte om sig att vara personer med två ansikten. På grund av deras två sidor sägs det att de ändrar uppfattning mycket snabbt och utan anledning.

Vad du faktiskt inte vet är att Tvillingarna är bäst på förhållanden. När de verkligen älskar någon är de trogna till slutet.

Det viktigaste är att deras partner bör inspirera dem; då behöver det inte finnas någon anledning till oro.

Olyckligtvis har de ett dåligt rykte och människor har svårt för att lita på dem, därav deras låga ranking.

7. Väduren

väduren horoskop tecken

Så länge du gör en Vädur lycklig, så länge kommer de att vara trogna. Det ögonblick du väljer fel i ert förhållande och begår ett misstag, då förlorar du deras kärlek.

Vädurar är äventyrslystna och något de hatar mest är tristess.

Om de känner att de har fastnat i rutiner, eller om sexet inte är bra, kommer de att gå vidare och ha roligt på annat håll.

De kommer inte att motstå sina behov om de blir frestade och är olyckliga i ett förhållande.

Om du ger dem allt de vill ha är du trygg, men vem vet för hur länge då det är extremt tröttsamt att försöka hålla deras tempo i ett förhållande.

8. Jungfrun

jungfrun horoskop tecken

När Jungfruar älskar, älskar de med kropp och själ, men det ögonblick de förlorar intresset är det slut.

Deras personlighet liknar Vädurens. De är alltför osäkra för att hävda att du är otrogen, men de är också alltför osäkra för att lämna dig utan några direkta bevis.

På det ena eller andra sättet är de trogna om de verkligen älskar dig, men så fort de förlorar intresset för dig av någon anledning springer de all sin väg.

9. Stenbocken

stenbocken horoskop tecken

Stenbocken är inte direkt trogen, men de kan förbättras. Det har fortfarande kvar lite tillit och de vet när de behöver göra det rätta.

Det största problemet Stenbocken har med att vara trogen är att de är lojala mot fel människor.

Mer än en gång har Stenbocken gjort fel och förälskat sig i någon som inte vill engagera sig och slå sig till ro. Så naturligtvis, Stenbockar är trogna mot människor som inte förtjänar det.

Det slutar med att de är missnöjda med förhållandet de befinner sig i för att de är de enda som verkligen försöker, vilket bidrar till att de söker sig till andra.

10. Fiskarna

fiskarna horoskop tecken

Teoretiskt sett är fiskarna trogna – om man anser att känslomässig otrohet inte räknas som otrohet.

De är mycket känslosamma vilket betyder att de bryr sig mer om den känslomässiga än den fysiska sidan i ett förhållande.

Så länge som de är tillsammans med någon som värdesätter den fysiska kontakten mer än den känslomässiga är den personen säker, men om personen de dejtar är lika känslosam som de, kommer känslomässiga otroheten att bli ett stort problem.

11. Vattumannen

vattumannen horoskop tecken

Vattumannen ser allt i ett större perspektiv. De är de eviga räddarna i nöden, de som alltid har en plan. Närhelst du har problem kan du alltid lita på att Vattumannens klokhet räddar dig.

Olyckligtvis är det därför man inte kan lita på att de håller sig trogna.

Inom loppet av en sekund kan de offra sitt förhållande för ett bättre syfte.

Lita på mig när jag säger att de kan slänga sitt förhållande i buskarna om det ser en möjlighet att göra världen till en bättre plats att leva på.

12. Skytten

skytten horoskop tecken

Om du väljer vilket stjärntecken som du kommer att ha roligast med, ska du definitivt välja Skytten.

Det är fest dag och natt med dem. Å andra sidan, om du letar efter en person att stadga dig med borde du nog fortsätta leta.

Skytten är inte en person som vill stadga sig och de kan heller inte vara trogna en person någon längre tid.

Skytten lockas av att ha roligt och av nya erfarenheter. Det har bara underbart roligt de första veckorna in i förhållandet.

Efter några veckor börjar de bli uttråkade och sig om efter något nytt. Detta betyder att du är ute ur bilden, sorry!

Trogna Stjärntecken, Från Mest Till Minst Trogna