Skip to Content

6 Stjärntecken Som Är Totalt Beroende Av Kärlek

6 Stjärntecken Som Är Totalt Beroende Av Kärlek

1. Kräftan

Kräftan

I en Kräftas liv finns det knappt någon period där du inte är förälskad, som för dig, är nästan omöjligt att inte vara.

Du har lätt för att bli förälskad men när du är det, älskar du mycket och utan några som helst hämningar, överhuvudtaget.

Till en början med gillar du alla i din omgivning. Alla människor du umgås med är potentiella älskare.

När du väl finner personen du är riktigt intresserad av, låter du dem inte vara ifred.

Du blir bokstavligen beroende av dem.

2. Fiskarna

Fiskarna

När det gäller kärlek så hamnar det säkerligen högt upp på din lista. När vi diskuterar prioriteringar, står kärlek definitivt högst upp på din priolista.

Vad det än är som sker i ditt liv, om det inte har någonting att göra med kärlek, så tar du inte särskilt mycket notis om det.

Du prioriterar “din person” före alla andra. Även om det betyder att du behöver offra dig själv till förmån för personen du älskar, så gör du det.

Du är villig att göra allting för att beskydda personen du älskar och för att rädda ditt förhållande – och då menar jag allt som står i din makt!

3. Vågen

Vågen

Du kommer definitivt att ta reda på allt om din älskare – vad de gillar att äta, var de gillar att gå någonstans, vilken deras favoritfilm är m. m.

Du kommer att veta precis allting, så att du senare kan ordna alla sorters överraskningar för personen du älskar. Du kommer definitivt aldrig att låta dem gå ifrån dig.

Du vårdar alltid ditt förhållande. Du behandlar det som ett spädbarn.

Du skyddar förhållandet från alla potentiella hot som kan skada det, men naturligtvis något som inte sker under ditt vaksamma öga.

4. Skorpionen

Skorpionen

Du älskar intensivt och passionerat. Om, Gud förbjude, någonting skulle ske med ditt förhållande, skulle det absolut knäcka dig känslomässigt.

Även om du är medveten om att du inte behöver bevisa dig för personen du älskar, så gör du det ändå.

Du anstränger dig otroligt mycket för att personen du älskar ska känna sig som världens lyckligaste människa.

Du vet att du älskar dem över allt annat, men du vill också visa dem det, varje dag. Din älskade är definitivt världens lyckligaste människa.

Men, även om du har dessa fantastiska sidor, så har du också en riktigt otäck egenskap.

Om någon utnyttjar din kärlek och krossar ditt hjärta, blir du förkrossad och förvandlas till en hämndlysten kvinna, vilket inte är en av din bästa egenskaper.

5. Väduren

Väduren

Den aktiva Väduren är precis likadan i ett förhållande som när de är singlar. Så, snälla Väduren, du är väl medveten om att du skulle offra ditt liv för personen du älskar.

Du slutar aldrig upp med att få dem att känna sig som världens mest speciella person.

För att vara på det klara dock, du är aldrig intresserad av bara en person. Det är alltid några stycken som är med i leken.

Men, när du väl blir förälskad och väljer din person, är du helt och hållet lojal mot dem.

Det mest beundransvärda du försöker göra i ett förhållande är att uppmuntra din partner att vara bättre än du och annorlunda jämfört med dig.

Du vill inte ha en kopia av dig själv i närheten. Det finns redan en av dig. Det räcker mer än väl.

6. Lejonet

Lejonet

Lejon är ganska envisa och självgoda, men när de förälskar sig beter de sig som alla andra, om inte värre. Du älskar att stå i rampljuset, men din partner kommer att stå bredvid dig.

Vanligtvis har du problem med att dela med dig av uppmärksamheten som är riktad mot dig men kärleken övervinner allt.

Du visar upp din partner för alla du känner, även din familj. Om de av någon anledning inte skulle tycka om din partner så blir du beskyddande och du kommer definitivt inte att ändra åsikt.

När det gäller kärlek vet du att ingen är perfekt. Det är orsaken till att du har full förståelse för personen du älskar.

6 Stjärntecken Som Är Totalt Beroende Av Kärlek