Skip to Content

Stjärntecken Rankade Från Mest Till Minst Galna

Stjärntecken Rankade Från Mest Till Minst Galna

Nästan alla av oss har en galen sida av sin personlighet. Vissa stjärntecken döljer den bättre än andra, vissa är stolta över den och vissa saknar den helt.

Vilken tillhör du?

Vilken tillhör din förälskelse eller själsfrände?

Hur är din bästa vän rankad?

Fortsätt läsa och få reda på svaret:

1. Tvillingarna

tvillingarna horoskop

En Tvillingarna skulle lätt komma undan med mord med tanke på hur galna de är, så det är bättre att se upp och inte ens försöka bråka med dem.

Deras dubbla personligheter ger dem förmågan att förändras från supersnälla till helgalna inom loppet av några sekunder.

De är oberäkneliga och du vet egentligen aldrig vad som döljer sig bakom deras perfekta leende.

2. Skorpionen

skorpionen horpskop

När det gäller Skorpioner, befinner de sig alltid i kaos och om du frågar dem, är det aldrig deras fel. De har skapat en förvrängd bild i sitt huvud om att de bara är ett offer för omständigheterna.

Å andra sidan, om någon verkligen sårar en Skorpion, tvekar de inte en sekund med att ge igen.

Att få någon att smaka på sin egen medicin är vad Skorpioner är bäst på. Skorpionen är någon som du absolut inte vill göra förbannad, tro mig.

3. Väduren

väduren horoskop

Regler är till för att brytas, om du frågar någon som är född i Vädurens stjärntecken. De är inte skapta för att böja sig för omvärlden, de böjer omvärlden för att passa dem.

De är guld värda men när de känner sig ouppskattade och utnyttjade, visar de sin otäcka sida. De kommer inte att kunna tygla sitt humör och man kan inte säga vad de är kapabla till när förlorar humöret.

4. Jungfrun

jungfrun horoskop

Med Jungfrun finns det bara två vägar att ta—their way or the highway. De är perfektionister ut i fingerspetsarna och de har sina egna förutfattade meningar om hur allt borde vara.

Naturligtvis är livet inte perfekt och ingenting går någonsin som planerat och därför är Jungfruns korta temperament bundet till ytan.

De kommer att klaga, tjata, skrika och vråla medan de försöker övertyga människor om att se saker ur deras perspektiv. Att bete sig galet när de är förbannade är Jungfrun extremt bra på.

5. Vattumannen

vattumannen horoskop

 

När det gäller Vattumannen är de så otroligt intelligenta att det är skrämmande. Vadän de gör, kan de komma på en så otroligt bra förklaring till varför allt var tvunget att vara på deras vis att du inte kan argumentera emot det.

De är tillräckligt smarta att komma undan med mord och dölja sina spår om det är nödvändigt. De går aldrig så långt, men jag säger bara att de är mer än kapabla till det.

Tänk på det – deras hjärna är som deras ‘frikort från fängelset’.

6. Lejonet

lejonet horoskop

Impulsiv, otålig, tävlingsinriktad, helvild, dominant och oförutsägbar är bara hälften av vad Lejonet är och det är mer än tillräckligt.

Ena ögonblicket är det guld och gröna skogar och nästa, tar det hus i helvete och du vet inte vad som hände. I princip är de riktiga sötnosar men när de är förbannade kommer hela världen att få reda på det.

7. Skytten

skytten horoskop

Deras önskan om ett framgånsrikt liv, jobb och kärlekliv är grunden för Skyttens galenskap. De kommer att göra vad som krävs för att nå sina mål inom alla tre områdena, att de ibland även går emot sig själva.

De har även en kort stubin och när den tar fyr, kan man inte veta vad de är kapabla till. De tvekar inte att hämnas på dem som gjorde dem förbannade och det kommer inte att se vackert ut.

8. Stenbocken

stenbocken horoskop

Stenbocken är verkligen något i särklass. De är vaksamma, impulsiva, vårdslösa och frisinnade. Så det är inte undra på att deras galenskap är dominerande.

De är stolta över galenskaperna de gjort, och de har haft några stycken. Att begå misstag är en del av deras liv och Stenbocken är inte rädd för dem eftersom de, enligt dem, är en del av livets läxa.

Det är en inlärningsprocess, de har rätt, men de har en förmåga att begå samma misstag flera gånger (bara för att vara säker på att det var ett misstag) vilket så småningom gör dem helt galna.

9. Oxen

oxen horoskop

Även om det finns dagar då Oxens mentala hälsa kan ifrågasättas, är dessa dagar sällsynta.

När de väl sker, är de relaterade till deras impulsiva och passionerade sida. I grund och botten reagerar de utan att ha alla fakta till hands och drar förhastade slutsatser.

Ändå, ingen skulle någonsin anse dem vara galna. De är vanligtvis kyliga, lugna och sansade.

10. Fiskarna

fiskarna horoskop

Fiskarna dagdrömmer, fångar drömmar och de är känslomässiga som fan och man skulle kunna tro att de är lite galna. Man skulle kunna förvänta sig det, men man skulle ha fel.

Fiskarna är kärleksfulla, inte stridslystna och det låter sällan sin galenskap visa sig. De skulle hellre dränka sina sorger i konst eller vin och sluta fred med situation allteftersom än att göra stor sak av situationen.

11. Kräftan

kräftan horoskop

De är känslosamma och empatiska och de är okapabla till att skada en annan person, även om de betett sig illa.

Kräftor har ett stort hjärta att de tar sig an alla svåra situationer med förståelse och avsikt att förlåta. De anser att ett öppenhjärtigt samtal ger mycket bättre resultat än vad bråk kommer att göra.

12. Vågen

vågen horoskop

För Vågen handlar allt om balans, och därför är det inte förvånande att de är de minst galna av alla stjärntecken i horoskopet. De avskyr drama och de undviker bråk till varje pris.

De tänker sig för innan de skrider till handling och de försöker alltid se ur det andra perspektivet på saker och ting. De är personerna som mäklar fred och förespråkar ett lugnt och harmoniskt liv. Galenskap är inte deras melodi.

Stjärntecken Rankade Från Mest Till Minst Galna