Skip to Content

Dessa 4 Stjärntecken Är Mest Flirtiga

Dessa 4 Stjärntecken Är Mest Flirtiga

TVILLINGARNA

Tvillingarna Horoskop

Tvillingar är mycket hemlighetsfulla men också väldigt kvicka och sociala samtidigt. Eftersom de är väldigt utgående så är det inte svårt för dem att flirta. Men även fast de är sociala så kommer de inte att umgås med alla.

De kommer att stå på sidan och observera. När de ser något som fångar deras uppmärksamhet så kommer de att attackera!

De kommer att förtrolla dig. Du vet inte vad som händer. Du förlorar dina sinnen. De vet hur de ska använda sina ord och de har rörelser som du aldrig har sett förut.

Du kan också räkna med att Tvillingar drar skämt. Allt som allt, om en Tvilling gillar dig, du kommer märka det tro mig.

LEJONET

Lejonet Horoskop

Lejonet, det stoltaste tecknet av dem alla, måste vara på toppen och i rampljuset av allt – inklusive flirting. De måste vara de bästa – inget mindre än det är acceptabelt.

Deras idéer är inte från denna värld. Du kan inte tro hur kreativa de kan vara.

De hatar att imitera så de är originella. Du kommer att skratta rumpan av dig på deras pick-up fasoner eftersom du inte har hört någon av dem tidigare.

Haken är – du kommer inte att skratta som i “jag är inte intresserad av dig”, men du kommer att skratta för att du tycker att de är bedårande och roliga.

Det är så Lejon kommer att vinna över dig – med sin söthet och kreativitet när det gäller att flirta.

Du kan lätt bli helt tagen eftersom Lejon är mästare i flirt spelet – ingen kan slå dem.

VÅGEN

Vågen Horoskop

Vågar har ett leende att dö för. Du behöver inget annat – ett leende från en Våg och du är klar. När det gäller romantik så har Vågar doktorsexamen inom det fältet.

De vet bokstavligen allt som finns att veta om romantik. De kommer att överösa dig med romantiska gester och de kommer att få dig att känna dig som den viktigaste personen i världen.

Deras flirt knep, förföriska leenden och beröring är tillräckligt för att sopa dig från dina fötter. Utöver allt detta har de också grymt sinne för humor som fungerar varje gång.

Om du har att göra med en Våg, var säker på att de kommer att avväpna dig och göra dig deras utan tvekan.

FISKARNA

Fiskarna Horoskop

Du kanske tror att Fiskar är blyga och stängda men tro mig, de kan vara väldigt flörtiga när de vill. Vanligtvis fantiserar de mycket men när det gäller flirting så väcker de dem fantasier till liv.

De vet hur de snacka och om du någonsin blir påstött av en Fisk så kommer du själv se hur duktiga dem är.

En sak som drar människor till Fiskar är att de är väldigt mystiska och människors nyfikenhet är orsaken till att Fiskar är så intressanta.

Du kommer att bli helt besatt av de och du kommer vilja ha mer. När Fiskar är flirtiga med dig så kommer du inte kunna få de ur huvudet.

Dessa 4 Stjärntecken Är Mest Flirtiga