Skip to Content

Det Unika Sättet På Hur Din Hjärna Fungerar, Baserat På Ditt Stjärntecken

Det Unika Sättet På Hur Din Hjärna Fungerar, Baserat På Ditt Stjärntecken

Är Vågens hjärna så olik en Fiskens hjärna? Naturligtvis är den det. Varje stjärntecken är unik i sitt sätt att tänka, känna och i sin syn på omvärlden.

Om du vill ta dig en kik på någons hjärna eller försöka förstå din egen…fortsätt läsa:

Vädurens hjärna

Väduren horoskop

Din hjärna jobbar hela tiden och den tar ingen paus. Det har alltid olika scenarion på gång.

Men, du är en förnuftig och rättfram tänkare och slutsatserna du kommer fram till är verkligen insiktsfulla och djupa. Det är något som dina vänner och din partner älskar mest hos dig.

Din magkänsla har nästan aldrig fel och du ångrar dig djupt varje gång du ignorerat den eller gjort det raka motsatta.

Din impulsiva natur gör att du lyssnar på din inre röst och handlar instinktivt, vilket är både bra och dåligt beroende på situation. Det bästa rådet är att räkna till tio innan du säger eller gör någonting.

Du tar dig an nya projekt och saker med passion och entusiasm men du ger lätt upp om du inte får några snabba resultat.

Det finns troligtvis mycket du börjat göra men aldrig blivit färdig med. När du väl börjar förändra ditt tankesätt kommer allt att bli mycket enklare.

Du är född till doer och, i de flesta fall, en ledargestalt så du kommer inte att sitta sysslolös; du är först med att ställa upp och demonstrera din styrka och våghalsighet.

Oxens hjärna

Oxen horoskop

Du är envis och det finns ingenting i världen som kan få dig på andra tankar förutom du själv. Du hatar övertalning och när någon säger åt dig vad du ska göra eller hur du ska tänka.

Du är ihärdig och fokuserad på ditt slutmål och belöningen som det för med sig. När du börjat med någonting så kan inget stoppa dig.

En Oxen är begåvad med flera olika nivåer och social kompetens är den mest dominanta av alla egenskaper.

Du har en förmåga att läsa av människor känslor och motiv vilket är till en fördel i både ditt privata och personliga liv.

Ditt stjärntecken vägleds av Venus, kärlekens, skönhetens och njutningens gudinna, vilket innebär att du hela tiden efter de bättre sakerna i livet och du är inte rädd för att anstränga dig för att få det.

Du tycker om att omge dig med vackra ting, oavsett om det gäller materiella saker eller människor. Du är ingen materialist men du vill inte nöja dig med mindre när du vill och kan göra mer för dig själv.

Tvillingarnas hjärna

Tvillingarna horoskop

Tvillingarnas hjärna letar hela tiden efter information och därmed är din kommunikationsförmåga mycket hög.

Du gillar att utmana andra människor för att se hur de tänker i vissa frågor. Du tvekar inte med att komma med råd om du anser att de råden du ger kommer att gynna dem.

Du är öppensinnad och du har inga problem med att ändra din åsikt om vissa saker om det ger dig ett nytt perspektiv.

Du är mycket kompetent när det gäller att hitta information om saker som behöver lösas eller så gör du det helt enkelt för att du tycker att det är intressant att veta saker och ting.

Du är klarsynt, kvick och rolig att umgås med. Din hjärna slutar i princip aldrig arbeta men du är också otroligt fantasirik. Tillsammans med dig är det aldrig tråkigt.

Kräftans hjärna

Kräftan horoskop

För Kräftans del handlar allt om känslomässig intelligens. Därför vinner alltid hjärtat varje gång hjärtat och hjärnan börjar bråka.

Även om det inte är något dåligt att följa sitt hjärta så går du alltid till överdrift. Du vill alltid det bästa och du vill att alla i din närhet ska vara glada och lyckliga vilket alltid slutar med att du får betala ett högt pris för det.

Det enda du behöver göra är att hitta en balans med hur du känner och vad du anser vara rätt och riktigt. Ta dig tid att andas och fundera innan du skrider till handling.

Ta först och främst hand om dig själv, du behöver själv en del av den kärlek och omtanke du skänker andra.

Lejonets hjärna

Lejonet horoskop

Du befinner dig alltid i ett “jag klarar det”-tillstånd. Du är optimistisk och självsäker och när du väl bestämt dig för någonting går det inte att hejda dig.

Även när saker och ting inte går så bra så ser du det som någonting positivt eftersom du i slutändan lär dig av dina misstag.

Du har en stark och mäktig personlighet. Du dominerar de flesta samtal du har och du tycker att din åsikt alltid är bäst.

Det här snacket går om dig på din arbetsplats och därför vore det bra om du lyssnade mer och pratade mindre. Kom alltid ihåg, det är alltid bäst att jobba i team.

Jungfruns hjärna

Jungfrun horoskop

Du har en analytisk hjärna. Närhelst du stöter på en motgång eller ett problem tar du ett steg tillbaka och försöker se allting mer rationellt.

Det är orsaken till att du är personen man vänder sig till i din sociala krets eftersom du alltid har de bästa råden och du har en förmåga att ta dig en lång och mer djupgående titt och ta itu varje problem.

Du är din egen värsta kritiker och du förväntar dig alltid mycket av dig själv. Men, allting skulle vara så mycket enklare om du kom ihåg att vila ibland, då och då, och slappna av för omväxlings skull.

När allt kommer omkring är misstag en del av livet och den bästa läromästaren då vi växer och utvecklas med varje läxa vi lär.

Vågens hjärna

Vågen horoskop

Om vi måste välja den mest dominanta egenskapen hos en Vågen så är det definitivt obeslutsamhet.

Det finns gånger då det simplaste beslutet, som vad det blir till middag, är svårt nog för dig, än mindre om någonting mer allvarligt kommer på tal.

Vågens hjärna är också inställd på att sluta fred i alla situationer som kräver det.

Du föredrar konfliktfria situationer och samtidigt har du förmågan att lätt kunna läsa av människors sinnesstämning vilket innebär att du alltid finns till hands för att återställa freden.

Detta kan ibland vara väldigt energikrävande och otacksamt men du kan inte hjälpa det. Du måste inse att du inte kan hållas ansvarig för andra människors beteende.

Skorpionens hjärna

Skorpionen horoskop

Du är en passionerad och gåtfull person med starka åsikter vars alla egenskaper gör att din hjärna är mycket intressant och du är en mycket mystisk och karismatisk person.

När du skapat en åsikt om någonting är det verkligen svårt och nästintill omöjligt att få dig på andra tankar. Det kan vara både en positiv och en negativ egenskap, beroende på situation.

Du håller saker och ting för dig själv och eftersom du är gåtfull och inte släpper människor inpå livet så lätt, måste de verkligen anstränga sig för att förtjäna ditt förtroende.

Men när du börjar lita och få känslor för någon, finns det ingenting liknande.

Skyttens hjärna

Skytten horoskop

Skyttens hjärna är mycket öppen och accepterande och därför kommer du väl överens med olika sorters människor. De känner sig bekväma med dig och de vet att du aldrig skulle döma dem.

Som Skytten är du begåvad med en otrolig känsla för humor och du kan i princip få alla att skratta. Du är inte påstridig vad gäller samtal och umgänge; om det inte flyter på så fungerar det inte för dig.

Din hjärna är också full av alla sorters idéer, vanligtvis långtgående planer som innebär att göra livet bättre och mer äventyrligt för dig själv.

Ibland fastnar du i allt det och skulle vilja skippa alla faser innan du hamnar där; men oturligt nog är det inte så allt fungerar. Sätt upp dina mål och ta ett steg i taget för att nå dit.

Stenbockens hjärna

Stenbocken horoskop

Du har höga standarder och du vet att du kan nå dem alldeles själv. Du arbetar hårt och är verkligen engagerad i arbetet och dina nära och kära.

Du är inte beroende av att någon gör saker och ting för dig, men du skulle göra allt som stod i din makt för människorna du älskar.

Du är van vid att ge allt du har och finnas till hands för andra samtidigt som du kräver otroligt mycket av dig själv vilket lätt kan leda till utbrändhet.

Du måste ta en paus då och då och även låta andra finnas till hands för dig. Slappna av, ladda batterierna och ta hand om dig själv för omväxlings skull.

Du kan inte skänka din tid och energi på andra och dig själv om du är helt utbränd. Du kan inte dricka ur en tom bägare, eller hur?

Vattumannens hjärna

Vattumannen horoskop

Vattumannen är tänkare. Därför har du ett stort spektra intressen och du vill hela tiden lära dig någonting nytt. Du är intelligent men inte en nörd.

Människor älskar att prata med dig eftersom du är mycket insiktsfull och intressant att prata med. Du ser alltid livet från den ljusa sidan och din optimism smittar av sig.

Ibland har du svårt för att ge uttryck åt dina känslor och det är definitivt någonting du bör jobba på, speciellt när det gäller kärleksförhållanden.

Fiskens hjärna

Fiskarna horoskop

Din känslomässiga intelligens går inte att mäta. Du kan läsa av andra människors sinnesstämning bättre än de själva kan.

Den här egenskapen är någonting som gör det möjligt för dig att skapa starka band till andra människor.

Du är mycket kreativ i allt du gör och ibland inte ens medveten om hur speciell och unik du verkligen är eftersom du anser det vara någonting fullt normalt.

Du hatar orättvisa och du är inte rädd för att yttra din åsikt när du anser att du behöver, även om du föredrar att undvika konflikt så mycket som möjligt.

Konst, musik och att prata med vänner är ditt sätt att lösa problem och få dem att försvinna.

Det Unika Sättet På Hur Din Hjärna Fungerar, Baserat På Ditt Stjärntecken