Skip to Content

Hur Du Sårar Honom För Att Han Sårat Dig, Baserat På Hans Stjärntecken

Hur Du Sårar Honom För Att Han Sårat Dig, Baserat På Hans Stjärntecken

Låt oss inse det – hämnd är aldrig bra. Ibland är vi dock bara människor, och ibland kan vi inte motstå behovet av att ge igen för ett brustet hjärta, speciellt inte om den som krossat ditt hjärta är din romantiska partner.

Därför ger vi dig det bästa rådet och tillvägagångssättet att få din hämnd: baserat på vilket stjärntecken han är född i, visar vi dig hur du får honom att lida för att han sårat dig.

Väduren

Väduren horoskop

Du sårar en Väduren när du motsätter dig hans åsikt.

Låt honom inte få som han vill, och en gång för alla, stå upp för dig själv. Innan du vet ordet av så kommer ditt beteende att göra honom vansinnig, en Vädur klarar inte av att inte vara den som bestämmer.

Oxen

Oxen horoskop

Det bästa sättet att hämnas en Oxe, är att visa dig intresserad av någon annan.

Detta är ett stjärntecken som inte står ut med att se sin flickvän titta åt, än mindre flirta med en annan man.

Tvillingarna

Tvillingarna horoskop

Om du vill såra en manlig Tvilling behöver du bara få honom att känna sig mindre smart.

Den här killen har en okontrollerat behov av att vara den smartaste personen i rummet och när du tar det ifrån honom, så förlorar han samtidigt sitt självförtroende.

Tvillingarna har även svårt med känslan av att inte vara tillräckligt intressanta i andras ögon. Se bara till att den här killen inser att du tycker att han är tråkig och han blir helt förstörd.

Kräftan

Kräftan horoskop

Det bästa sättet att hämnas på Kräftan är att be om mer egentid och space.

Detta stjärntecken blir djupt förolämpat när du visar honom att han ber om för mycket och att du anser att han är alldeles för klängig.

Lejonet

Lejonet horoskop

Du sårar en kille i Lejonets tecken när du visar honom att du är bättre än han i någonting.

Det här är en man som inte står ut med att inte vara störst, bäst och vackrast och så snart han märker att hans flickvän är mer framgångsrik än vad han är så kommer hans ego att få sig en rejäl törn.

Jungfrun

Jungfrun horoskop

Om du försöker hitta ett effektivt sätt att såra en kille i Jungfruns tecken för att han sårat dig, gör du bäst i att visa honom att han inte har någon som helst kontroll över dig och det du gör.

Låt den här killen inse att du inte är något projekt som han kan göra vad han vill med och att han inte kan hunsa med dig.

Vågen

Vågen horoskop

Det bästa sättet att såra en kille i Vågens tecken är att du börjar bete dig som en drama queen.

Det här är en kille som sällan konfronterar dig om någonting eftersom han hatar allt vad bråk och diskussioner innebär.

Nå, det är dags att röra om lite i grytan. Ta tillfället i akt och börja bråka om minsta lilla småsak och så fort du får chansen.

Skorpionen

Skorpionen horoskop

Att såra Skorpionens känslor är ganska enkelt – gör honom bara svartsjuk och du kommer utan tvekan att ge igen för allt han gjort dig.

Nej, du behöver inte i ordets riktiga bemärkelse vara otrogen mot honom för att få det du vill ha.

Det räcker med att få honom att tveka och börja fundera på om det finns någon annan man i ditt liv eller på din hjärna.

Skytten

Skytten horoskop

Skyttar klarar inte avvisanden och de ser detta som ett personligt nederlag. Så, det bästa sättet att såra hans känslor är att säga rakt ut att du inte är så intresserad av honom längre.

När han inser att du inte är intresserad av honom längre kommer han sannerligen att känna samma sak som du kände, när han krossade ditt hjärta.

Stenbocken

Stenbocken horoskop

Sättet att såra en kille i Stenbockens tecken är att få honom att tro att du ännu inte riktigt kommit över ditt ex. Nyckeln till framgång är att få den här killen att känna sig som ett andrahandsval i ditt liv.

Det finns inte någonting som skulle kunna såra honom mer än det.

Vattumannen

Vattumannen horoskop

Att lämna någon utan avslut och förklaring är både grymt och ojust. Men, när en kille i Vattumannens tecken krossar ditt hjärta, så ska du lämna honom utan någon förklaring.

Det är precis det du behöver göra för att han ska få smaka på sin egen medicin. Lämna honom och låt honom grubbla på vad som gick fel och fullfölj ditt uppdrag med att förstöra honom känslomässigt.

Fiskarna

Fiskarna horoskop

Fiskarna är ett känsligt stjärntecken som inte klarar av att inte vara älskade och behövda. Att agera kyligt är därför det bästa sättet att såra den här killens känslor.

Istället för att bryta upp i samma ögonblick som han sårar dig, ska du få honom att böna och be om din uppmärksamhet en liten stund.

Hur Du Sårar Honom För Att Han Sårat Dig, Baserat På Hans Stjärntecken