Skip to Content

Så Här Hanterar Du Separationer Baserat På Ditt Stjärntecken

Så Här Hanterar Du Separationer Baserat På Ditt Stjärntecken

Ditt öde är skrivet i stjärnorna: vilken typ av personlighet du dras till, hur du reagerar på olika situationer som du stöter på i livet, varför du är orolig, deprimerad eller glad, vad som händer i de mörkaste delarna av ditt sinne, etc.

Men vad händer när du gör slut med någon? Är det förutbestämd att du kommer att agera på ett visst sätt? Är det skrivet någonstans hur varje person hanterar hjärtekross?

Självklart är det. Människor har vissa beteendemönster som inte är oavsiktliga. Alla människor är förinställda att agera och reagera på speciella sätt och stjärntecknen är det bästa beviset på sanningen.

Om du just har kommit ur en separation eller om du misstänker att det är nära, så kan du kolla in ditt stjärntecken och se hur du kommer att hantera det.

Det kanske hjälper dig att ta dig igenom den perioden mindre smärtsamt eller helt smärtfritt.

Fortsätt läsa och ta reda på svaret!

VÄDUREN

Väduren horoskop

Om du är uttråkad i en relation har du inget att oroa dig för. Så snart du tröttnar på din partner kommer du att göra slut med denne och gå vidare till ett mer spännande äventyr – Nästa, tack!

Men om någon krossar ditt hjärta utan någon speciell anledning (så länge du är bekymrad) kommer du att hämnas.

Ändå kommer hämnden inte att hålla dig upptagen under en längre tid. Du har förmågan att komma tillbaka och komma över det faktum att du dumpades helt plötsligt.

Ditt motto är: “Livet fortsätter.”

OXEN

Oxen horoskop

Det mest kända draget i din personlighet är envishet. Detsamma gäller när det kommer till relationer.

Först och främst erkänner du inte nederlag i en relation där chanserna för överlevnad är noll till ingen.

För det andra, när din relation faktiskt är slut, kommer du fortfarande inte att acceptera det – du är bedräglig.

Men när du accepterar det faktum att ni är klara med varandra, finns det inget sätt för din partner att någonsin få dig tillbaka.

Det är så pass envis du är, vilket faktiskt är bra eftersom du kommer att tänka till två gånger innan du gör samma misstag.

TVILLINGARNA

Tvillingarna horoskop

Du kan verka vara hjärtlös när det egentligen inte alls är så. När du är i ett förhållande kan du ändra dig när som helst – idag är du kär upp över öronen och i morgon bryr du dig inte alls.

Du kan hantera separationer väldigt enkelt eftersom du inte är ett fan av långvariga relationer. Men om du hamnar i ett seriöst förhållande, kommer ett uppbrott vara svårt att hantera.

Din hanteringsmekanism är vanligtvis jobb, jobb, jobb.

KRÄFTAN

Kräftan horoskop

Du är känd för att vara det mest känslomässiga tecknet av alla stjärntecken. När du är i en relation, ger du både hela ditt hjärta och hela din själ. Du kan och kommer att älska din partner sanningsenligt.

När och om du gör slut med någon, kommer du att gråta ihjäl dig ensam i ditt egna rum.

Utifrån kommer du att se ut som om ingenting har hänt. Det är inte vanligt att du visar din smärta för andra människor.

När du har gråtit klart och när du accepterar det faktum att det faktiskt är över, finns det ingen chans att din partner kommer att få dig tillbaka.

LEJONET

Lejonet horoskop

Ditt största drag är din stolthet. När du är i en relation är du hängiven till din partner. Men så fort du inser att din stolthet har skadats kommer du att explodera av ilska.

Du tror att du har rätt hela tiden. Det är anledningen till att de flesta av dina relationer tar slut i första hand.

När din relation äntligen är över, är du övertygad om att din partner kommer att komma tillbaka eftersom du är det bästa som någonsin har hänt honom eller henne.

En sak till – om din partner varit otrogen är inte hämndsex något främmande för dig.

JUNGFRUN

Jungfrun horoskop

Som en sann perfektionist förväntar du dig att din partner i förhållandet är lika perfekt som du är, så att erkänna brist är inte lätt för dig.

Annat än det, när du inser att förhållandet har tagit slut tar du det som en “stor pojke / flicka”.

Du kommer dock att oroa dig över hur människorna omkring dig kommer att ta det.

VÅGEN

Vågen horoskop

När du är i ett seriöst förhållande, finns det nästan ingen chans att någon gör slut med dig.

Om det av någon anledning händer kommer du att ta detta mycket seriöst. Det är viktigt för dig att saker och ting förblir rättvisa för er båda.

Ändå kommer du inte att ge upp kampen så lätt. Du kommer att göra allt som är i din makt för att vinna din partners hjärta tillbaka – tid för romantiska saker!

SKORPIONEN

Skorpionen horoskop

Med det faktum att du är väldigt passionerad, hanterar du inte separationer så bra. Du är väldigt privat när det gäller din relation och du visar inte dina känslor offentligt.

Men när någon gör slut med dig kan det faktum att du är så passionerad få dig att hämnas på din partner eller till och med reagera våldsamt.

Du kommer aldrig att låta din partner veta hur du känner, förutom när det gått en bra tid från det att separationen skedde – det är här du är redo att lägga dina kort på bordet och berätta för din partner hur du verkligen kände.

SKYTTEN

Skytten horoskop

Du är inte en lätt fisk att fånga. Du är inte ett fan av långvariga relationer, men om du är i en sådan, kommer du att ge allt du har.

Så, när det gäller en separation tar du det inte så bra. Du kommer att vara elak mot din partner och du kommer att säga vad som helst utan att ens tänka igenom det.

Men när det faktum att förhållandet är över sjunker in, kommer du att inse att du är oberoende och att vara singel inte gör dig någon skada.

STENBOCKEN

Stenbocken horoskop

Du är känd som det mest ambitiösa tecknet av alla. Så när det gäller separationer accepterar du inte “nej” som ett svar.

Du kommer att göra allt för att rädda din relation förutom när din partner inte är så ambitiös som du är.

Om du gör slut med någon som inte följer dina framgångsrika fotspår kommer du lätt att komma över honom eller henne.

Men om du gör slut med någon som delar din ambition kommer du att fortsätta sätta upp riktigt höga mål (som vanligt), som du kommer att ägna din tid och ditt liv åt – för att hålla dig säker från att skadas känslomässigt.

VATTUMANNEN

Vattumannen horoskop

Du verkar bara vara känslolös fast du egentligen är väldigt känslig.

På grund av det kan du tyckas vara kall och avlägsen, men det är du inte. Anledningen till att det verkar vara så är för att du är väldigt enkel.

Så varje gång din relation tar slut använder du logik för att skona dig själv från hjärtekross.

Du är tillräckligt intelligent för att inse att en separation inte är världens slut – livet fortsätter.

FISKARNA

Fiskarna horoskop

Du är väldigt hängiven när det gäller relationer. Det är nästan omöjligt att göra slut med dig.

Men om man lyckas göra det kommer du att vara offret och få din partner att må dåligt för att ha dumpat dig. Detta kommer att vara en Oscar-värdig presentation.

Om allt detta misslyckas, kommer du att distansera dig från resten av världen och lida väldigt mycket.

Det tar dig mycket längre tid att läka såren än något annat stjärntecken.

Så Här Hanterar Du Separationer Baserat På Ditt Stjärntecken