Skip to Content

Den Största Orsaken Till Att Dina Relationer Tar Slut, Baserat På Ditt Stjärntecken

Den Största Orsaken Till Att Dina Relationer Tar Slut, Baserat På Ditt Stjärntecken

Var är det med dig som gör att de flesta av dina relationer tar slut? Vad är den största orsaken till att ni gör slut och varfö?

Du har kanske inte någon aning till orsaken, men svaret ligger i det stjärntecken du tillhör.

Väduren

Väduren

När det gäller romantiska förhållanden är det största problemet ditt konstanta behov av spänning.

Även om fjärilar i magen är helt underbart så måste du förstå att smekmånadsfasen i ett förhållande inte varar för evigt.

I vilket fall så är du ett stjärntecken som lätt blir uttråkad och så fort det börjar gå på rutin ser du dig om efter en väg ut.

Vad du behöver tänka på är att riktiga, mogna förhållanden inte alltid är roliga och spännande, du kan inte förvänta dig det.

Oxen

Oxen

Om du tillhör detta stjärntecken är du en person som är avvaktande och som hatar att visa sin sårbara och svaga sida för någon, inte ens för din romantiska partner.

Du har därför fått för vana att fly förhållandet så snart det börjar bli tillräckligt seriöst, när du behöver visa ditt rätta jag.

Allt detta är ett tecken på att du är rädd för att bli sårad och det är helt naturligt. Du bör dock komma ihåg att vissa människor är värda risken.

Tvillingarna

Tvillingarna

Tvillingarna kan inte vara på samma plats någon längre period och de gäller även människorna i deras omgivning.

Du gillar att umgås med människor som väcker ditt intresse och utmanar dig och därför är början på ett förhållande det du njuter av mest.

Men, så snart du lärt känna den andra personen mer ingående förlorar du intresset för dem.

Du börjar omedvetet att leta efter ditt nya offer och någon annan som väcker ditt intresse.

Kräftan

Kräftan

Den största orsaken till att du vanligtvis avslutar dina förhållanden är att den andra personen inte kan återgälda all den kärlek de fått av dig.

Du är helt enkelt en känslosam person och du kan inte acceptera att alla andra inte är som du.

Även om du inte ska nöja dig med en kärlek som inte besvaras så bör du tänka på att människor uttrycker sina känslor på olika sätt.

Försök inte att genast fly fältet när du inte känner dig tillräckligt älskad, försök att för en gång skull ge någon chansen att visa sin kärlek för dig.

Lejonet

Lejonet

Om du är född i detta stjärntecken är du någon som inte klarar motsägelser.

Så fort din partner inte har samma åsikt eller kritiserar dig för någonting så ställer du till med ett stort bråk istället för att fundera över deras argument.

Kom ihåg att bra förhållanden är grundat på kompromisser och att det inte alltid kan vara som du säger att det ska vara, oavsett hur rätt du än tror att du har.

Jungfrun

Jungfrun

Ditt största problem uppstår inte i slutet av relationen, det uppstår faktiskt i själva början av förhållandet, även om du är helt ovetandes om det.

När du väljer din partner så förälskar du dig i deras potential och den person de kan komma att bli om de skulle låta dig omvandla och förändra dem.

Så fort din partner ser att du försöker förändra dem så slår de bakut.

Du ser att du har felbedömt dem och att du inte kan få dem till den personen du ville att de skulle bli.

I vilket fall, din relation avslutas vanligtvis till följd av din perfektionism.

Det är inget fel i att sträva efter att alltid ge ditt bästa, men du måste också låta andra människor få vara ifred, även om “andra människor” är din romantiska partner.

Vågen

Vågen

Du är en person som inte nöjer dig med mindre än du förtjänar vilket är en av dina bästa egenskaper. Icke desto mindre är det också något som kostat dig människor du brytt dig om.

Missförstå mig inte. Jag säger inte att du ska sänka din standard för någon.

Jag försöker bara att få dig att förstå att du troligtvis inte kommer att finna någon som passar in perfekt på din bild av den “rätte”.

Den verkliga orsaken till dina uppbrott är att du gör slut så fort du upptäcker minsta lilla fel eller brist på din partner.

Skorpionen

Skorpionen

Om du tillhör detta stjärntecken har du problem med att förlåta och glömma något som någon gjort dig.

Även om du försöker förlåta din partner så är du otroligt långsint och vid någon tidpunkt så förstör detta ert förhållande.

Även om jag inte säger att du ska låta den andra personen behandla dig hur de vill, försök åtminstone att ge dem en andra chans och se vart det leder dig.

Skytten

Skytten

Det är enkelt. Du är rädd för att binda dig, även om du inte tror det.

Alla dina förhållanden har börjat bra men så fort det börjar bli lite allvarligt, är du den som gör slut eller den som omedvetet orsakar ert uppbrott.

Stenbocken

Stenbocken

Jag antar att detta är det sista du vill höra men den största orsaken till att dina relationer tar slut är att du är för petig.

Du har otroligt höga förväntningar på din partner och när de inte lyckas uppnå dessa förväntningar så bryter du alla band.

Du ska inte nöja dig med mindre, men för en gång skull, försök att ge personen som du anser är dig värdig en chans. Du kanske överraskas positivt, vem vet?

Vattumannen

Vattumannen

Om du är född i detta stjärntecken har du problem med att engagera dig känslomässigt i den andra personen, vilket i sin tur leder till att din partner känner sig känslomässigt försummad.

Detta är den sanna orsaken till att dina relationer tar slut. Nästa gång du träffar någon speciell ska du komma ihåg att överdriven kärlek för någon du tycker om ibland kan slå tillbaka med samma kraft.

Fiskarna

Fiskarna

För Fiskarna kan den största orsaken till att deras förhållanden tar slut vanligtvis ha mycket lite att göra med deras nuvarande förhållande.

Du har istället en ful ovana att bära med dig ditt känslomässiga bagage från det förflutna vilket kan påverka ditt nuvarande och framtida förhållande.

Djupt inombords är du övertygad om att alla är som ditt ex och så fort du ser minsta lilla spår av deras beteende i din nuvarande partner så springer du för livet.

Om detta är någonting som du försöker undvika så behöver du se till att du är helt och hållet färdig med dina känslomässiga bördor du kanske bär med dig innan du går in i ett nytt förhållande. Då kommer det att fungera.

Den Största Orsaken Till Att Dina Relationer Tar Slut, Baserat På Ditt Stjärntecken