Skip to Content

De Mest Önskvärda Sakerna Som Han Ser I Dig (Baserat På Hans Stjärntecken)

De Mest Önskvärda Sakerna Som Han Ser I Dig (Baserat På Hans Stjärntecken)

1. Väduren

Väduren Horoskop

Vädursmän är passionerade. De är överallt. De vill ha äventyr, ett livligt, socialt liv och en framgångsrik karriär, allt samtidigt. Och de vill ha det så fort som möjligt. De har ingen tid att slösa.

Så, naturligtvis vill de ha en kvinna i sitt liv som är lika passionerad för saker som han är. De behöver inte dela sina intressen, så länge hon visar passion för något.

Hon måste ha samma gnista i ögonen och eld i själen när hon är intresserad utav något.

2. Oxen

Oxen Horoskop

Oxen är lik väduren. Han är djupt passionerad och driven. Om han tänker på något, kommer han göra det. Dessa män är vanligtvis otroligt framgångsrika, för att inte tala om lojala.

När de riktar in sig på en person i synnerhet kommer de att ta hand om henne föralltid.

Han vill ha en framgångsrik kvinna vid sin sida, men han vill inte att du blandar dig in i hans intressen.

Om du vill att han ska tycka om dig, måste du vara lika envis och passionerad för något på egen hand, för om du inte gör det kommer inte er relation att leva vidare.

3. Tvillingarna

Tvillingarna Horoskop

Tvillingmän är mycket smarta och sociala. De gillar att umgås och de tycker om att vara ute. Intelligens är deras starkaste egendom och de kommer aldrig att fly från en trevlig, kvalitativ och intellektuell konversation.

Vad tvillingmän verkligen inte tycker om är för mycket drama runt honom. Han vill ha någon som är lika rimlig och intellektuell som han själv.

Han vill ha en person som älskar sociala sammanträffar, någon som vet hur man ska hantera och agera med människor – han vill ha en social intelligent person.

Om du vill att en tvillingman ska se dig som önskvärd, ska du undvika drama och inte komplicera saker. Han vill ha en enkel flickvän som är kapabel till att hantera vardagliga problem, utan en massa krångel.

4. Kräftan

Kräftan Horoskop

Liksom en tvillingman vill inte kräftan ha någon som de måste jobba mycket för. Kräft-män ändrar sig mycket. Ena ögonblicket är de osäkra och blyga, medan de i nästa stund är de största skämtsamma personerna du har träffat.

Om du är den typ av tjej som har problem med ditt beteende och du gör en stor sak utav det, är inte du typen för honom. Han står inte ut med att du argumenterar för allt.

Till att börja med kan han blunda för ditt beteende, men med tiden kommer han att förändras.

Så om du verkligen vill vara önskvärd för en kräft-man, släpp klagomålen och argumenten.

5. Lejon

Lejonet Horoskop

Lejon-män är kända för att vara fulla av sig själva. De är kända för att vara extremt arroganta när de tror att de har rätt. Endast deras åsikter är viktiga och ingen annans.

Så de behöver en kvinna vidd sin sida som kommer att möta det och stödja dem.

En lejon-man kommer att fatta alla beslut och njuta av att vara i centrum för all uppmärksamhet. Som hans flickvän måste du stå vid hans sida oavsett vad och stödja varje beslut han fattar.

Han kommer att ta hand om dig och älska dig resten av livet.

På grund av sitt humör behöver han även någon som vet hur hon ska kontrollera honom och hålla fast vid honom.

Han behöver någon som vet hur han hanterar sin galna passion, som lätt kan växa till irrationell ilska om något inte uppfyller hans krav.

6. Jungfru

Jungfrun Horoskop

Jungfrumän är extremt intelligenta och förnuftiga. De är också analytiska och mycket snygga. När du tänker på en jungfruman, föreställ dig en man som alltid är mittemellan.

Han är inte för social eller för blyg, han är inte för tillbakadragen eller för manipulativ. Han balanserar alltid allt och alla runt omkring sig.

Vad du behöver göra för att vara önskvärd för en jungfruman är att du måste ha kunskap om allt. Han tycker att det är extremt sexigt när en kvinna är säker och smart.

Han vill ha en kvinna som kommer att fatta egna beslut och han kommer att stötta allt hon säger.

7. Vågen

Vågen Horoskop

Vågen-män är mycket självsäkra. Och de kan inte motstå en kvinna som är exakt likadan. Han vill ha en kvinna som inte glömmer sig och inte skäms för sina brister. Han vill ha en kvinna som är stolt över att vara det hon är.

Vågen-män är utgående och sociala, de är väldigt enkla att göra en affär med. Men det enda de inte tål är osäkerhet. De har hanterat sitt och de vill inte ta behöva ta itu med dina problem också.

Om du vill vinna en vågen-man måste du jobba med att bli det du vill i livet, och vara dig själv i alla situationer. Först då kommer en vågen-man att respektera och älska dig.

8. Skorpion

Skorpionen Horoskop

Skorpion-män drivs av passion, ibland bra och ibland dåligt. Ibland gör de saker som de senare ångrar. Hur som helst, passion är en av de starkaste egenskaperna hos en skorpion-man.

En skorpion-man ser rätt genom någons falska beteende. Om du vill vinna en skorpions hjärta, var bara en bra person och agera enligt dina känslor. Var ärlig och du kommer han kommer att falla för dig.

Om du skapar problem eller drama runt honom kommer han inte att vara kvar vid din sida länge. Han kommer bara att lämna dig, utan att se tillbaka.

9. Skytten

Skytten Horoskop

Skyttemän är vanligtvis heta och smarta och de vill naturligtvis ha en tjej vid deras sida som är precis likadan. De vill att den speciella personen ska utmana dem intellektuellt och känslomässigt. De vill ha någon som är lik dem själva.

En skytteman vill ha en säker och social kvinna vid sin sida. Han vill ha någon som kan hantera alla sociala situationer, någon som vet hur man kämpar för sig själv och säga sina tankar oavsett vad.

Om du är smart och vacker, om du är självsäker och rolig, då är du allt han någonsin önskat sig.

10. Stenbocken

Stenbocken Horoskop

Stenbocksmän tycker om att göra människor runt omkring sig lyckliga. De tycker om att köpa presenter och ta med de speciella personerna i livet på middagar eller olika resor. De vill bara göra de omkring dem glada och nöjda.

De vill ha en person vid sin sida som de kan lita på. De vill ha en älskare och bästa vän. De vill ha någon att lita på och någon att prata med. De vill ha en person som alltid säger sanningen, oavsett hur svår den är.

En stenbocksman tycker att det mest önskvärda med en kvinna är hennes ärlighet och hennes roliga sida.

Så, om du vill imponera på en stenbock, får du berätta roliga skämt och skratta mycket. Stenbockar älskar ett gott skratt.

En stenbocksman vill inte ta saker för snabbt. Han är försiktig eftersom han har blivit sårad många gånger. Om du tvingar saker att gå för fort framåt kommer du förmodligen att förlora honom på vägen.

11. Vattumannen

Vattumannen Horoskop

Vattumannen-män är vanligtvis mycket beslutsamma och oberoende. De är fulla av ideer och de har vad som krävs för att dessa ska gå i uppfyllelse. De ger aldrig upp och de jobbar alltid med att förbättra sig själva.

En vattuman vill ha en kvinna som inte kommer att ägna sitt liv åt honom. Han vill ha en kvinna som kommer att behålla sitt liv och göra honom till en del utav det.

Det sexigaste som han kan hitta hos en kvinna är hennes oberoende och en egen talan.

12. Fiskarna

Fiskarna Horoskop

Han värnar om lojalitet över allt annat. Han vill inte oroa sig för att du kommer att vara otrogen eller göra saker bakom hans rygg.

Han vill vara ensam och fortsätta leva i sin perfekta lilla drömliga värld, utan att behöva oroa sig för att bli sårad.

Att bli sårad är det största problemet en fisk kan ha. Han har kontakt med sina känslor och om du gör någonting för att få honom att känna sig dåligt, kommer han att stryka dig från sin lista.

Så, det mest önskvärda en fisk ser hos en kvinna är hennes pålitlighet.

När Du Väl Inser Att Du Förlorat Kvinnan I Ditt Liv Har Jag Kommit Över Dig