Skip to Content

De 3 Mest “Klängiga” Flickvännerna Enligt Stjärntecknen – Är Du En Av Dem?

De 3 Mest “Klängiga” Flickvännerna Enligt Stjärntecknen – Är Du En Av Dem?

Att vara klängig behöver inte nödvändigtvis vara en dålig sak. Vissa människor längtar efter det, andra flyr från det och anser att det är för mycket.

Allt beror på våra personliga preferenser om vi gillar det eller inte. Men att faktiskt vara för klängig har mycket mer att göra med vårt stjärntecken.

1. Kräftan

Kräftan

En kvinna som är född i det här stjärntecken är en skatt i sig själv. Hon har en mild natur, ett stort och mjukt hjärta och känner för alla omkring sig.

När hon är i ett förhållande så håller hon inte tillbaka vilket kan vara både bra och dåligt. Den mängd kärlek, uppmärksamhet och tillgivenhet som hon ger är samma mängd som hon behöver få tillbaka.

Men hon ger alltid mer, ibland till och för mycket av allt och hennes ex-pojkvänner kan inte ge så mycket tillbaka.

Hon älskar att spendera nästan all sin tid med sin pojkvän, speciellt om förhållandet fortfarande är friskt. Om han inte är där så vill hon prata och smsa mer än nödvändigt.

Hon behöver lite försäkran om att allt kommer att vara ok och att förhållandet kommer att bestå för att hon har blivit besviken så många gånger, hennes rädsla att förlora mannen hon älskar överväger hennes önskan att kontrollera sina egna känslor.

Trots att hennes klängighet var orsaken till några av hennes misslyckade förhållanden så är det en del av vem hon är.

Hon kan jobba på det och tona ner det men hon kan aldrig bli av med det.

Det är därför allt som en kvinna i det här stjärntecken behöver är någon som accepterar henne för vem hon när och någon som kommer att vara lite klängig som hon är.

2. Vågen

Vågen

Vågen är ett socialt tecken och hon gillar inte att göra någonting ensam.

Trots att hon alltid är omgiven av människor så kommer hon att vara helt över den speciella personen som kommer in i hennes liv.

Hon lagar inte middag för sig själv om han inte är där, hon gillar inte att umgås med människor om han inte går med och hon kommer inte ens att kunna somna ordentligt om han inte är bredvid.

Vågen har det varmaste hjärtat och det finns inget hon längtar efter mer än närhet.

Samma önskan förstärks ibland och när hon berövas på uppmärksamhet, kramar, kyssar och mys länge så tenderar hon att bli lite galen och det är då hennes klängighet kommer in.

3. Tvillingarna

tvillingarna

Tack vare sin dubbla personlighet så kommer en kvinna i det här stjärntecken att ha dagar där hon är super på och dagar där hon vill vara ensam.

Det finns dock fler saker som gör henne till en del av den här listan och en av dem är att hon snabbt blir kär och den andra är att hon på sina klängiga dagar tenderar att gå för långt.

Hon är mycket emotionell och när hon börjar fånga känslor för någon så föreställer hon sig redan hur hennes liv skulle se ut med honom. Så hon tenderar att skynda på saker och förväntar sig för mycket för tidigt.

Hennes extrema beteende hänvisar till hennes behov av att hennes partner känner henne perfekt, även till den punkt där han kan gissa vad hon tycker och behöver.

Så till exempel, hon vill att hennes partner ska fråga henne hur hennes dag var eller så kommer hon att börja känna sig mycket upprörd och ensam.

En till sak som ökar hennes klängighet är hennes svartsjuka.

Hon vill att han ska hålla kontakten hela tiden när han är ute med sina vänner eftersom hon inte är säker på om någon annan kvinna kommer att fånga hans blick.

De 3 Mest “Klängiga” Flickvännerna Enligt Stjärntecknen - Är Du En Av Dem?