Skip to Content

Så Här Kommer Han Att Bete Sig Om Han Blir Kär I Dig, Baserat På Hans Stjärntecken

Så Här Kommer Han Att Bete Sig Om Han Blir Kär I Dig, Baserat På Hans Stjärntecken

Är mannen du är intresserad av bara trevlig eller är han också intresserad av dig? Inbillar du dig saker eller har den här killen känslor för dig?

Berätta hans stjärntecken så berättar vi allt om hur han beter sig när han börjar bli kär.

Väduren

Väduren

En av de bästa sakerna med väduren, är det faktum att detta tecken inte döljer att de är kära i dig.

Det betyder inte att en vädur nödvändigtvis kommer att berätta allt om sina känslor direkt, men han kommer definitivt att visa sitt intresse för dig, utan att skicka onödiga och blandade signaler.

Oxen

oxen

Det största problemet med oxen, när det gäller romantiska relationer och livet i allmänhet, är deras brist på förtroende för nya människor som kommer in i deras liv.

En oxe kommer inte att låta dig komma hela vägen in – istället kommer han först att undersöka dina avsikter och om du är pålitlig, innan han avslöjar sina känslor för dig.

Tvillingarna

tvillingarna

Om mannen du är intresserad utav, tillhör detta tecken, är det troligt att han är någon som blir kär vid första ögonkastet.

Tvillingarna är lekfulla när de är förälskade och de har inga problem med att visa sin attraktion till det motsatta könet.

Den här killen är allt annat än blyg. Om han börjar bli kär i dig, kommer han att reta dig och definitivt flirta med dig skamlöst.

Kräftan

Kräftan

Ett av de första tecknen på att en kräft-man börjar bli kär i dig, är det faktum att han är redo att gå ut ur sin komfort-zon för att göra dig lycklig.

När en kräfta älskar dig, gör de det hela vägen, utan att hålla tillbaka delar av sig själv.

De agerar på samma sätt, även när deras känslor växer för dig. En kräfta kommer att göra sitt bästa för att se ett leende på ditt ansikte och han kommer alltid ta hand om dig och dina behov.

Lejonet

lejonet

När ett lejon blir kär i dig, kommer han att göra allt som står i hans makt för att du också ska gilla honom.

Sanningen är att detta tecken har ett enormt ego och att han helt enkelt inte tål att inte beundras av personen han ser som speciell.

Därför kan du alltid märka när detta tecken blir kär i dig, genom att han alltid kommer försöka förvåna dig på olika sätt, vid varje möjligt tillfälle.

Jungfrun

jungfrun

När en jungfru-man blir kär i en kvinna, är det sista han planerar att göra, att avslöja hans känslor.

Detta är ett ganska tillbakadraget tecken och de måste se till att du är värd dem innan de utsätter deras känslor framför dig.

Detta betyder dock inte att du borde jaga den här killen.

Låt honom bara vara och ge honom tillräckligt med tid för att bli tillräckligt avslappnad för att han ska visa dig sin känslomässiga sida.

Vågen

Vågen

Vågen är känd för sin beslutsamma natur. Trots att en våg-man vanligtvis verkar som om han inte vet vad eller vem han vill ha, så är sanningen att han faktiskt undersöker om du är värd honom.

Vad du borde veta är att vågar är ganska kräsna när det gäller det motsatta könet och att de aldrig kommer gå in i ett seriöst förhållande om de inte är säkra på att det är den riktiga personen.

Skorpionen

skorpionen

Ett av de första tecknen på att en skorpion börjar bli kär i dig, är deras svartsjuka.

Även om du fortfarande inte har ett förhållande med den här mannen, så vill han att världen ska veta att du bara är hans.

Detta betyder inte att den här killen nödvändigtvis kommer att bli kontrollerande i framtiden – han beter sig bara på det här sättet eftersom han är orolig för att förlora dig.

Skytten

skytten

Även om skytten kan komma ut som sliskig först, är sanningen att deras behov av att spendera så mycket tid som möjligt med dig, är det största tecknet på att de är förälskade i dig.

Stenbocken

stenbocken

Även om detta är det sista de skulle erkänna, så är sanningen att de flesta stenbockar egentligen är riktigt romantiska.

Så snart de lägger märke till en tjej de gillar, börjar de förställa sig hur deras liv skulle se ut tillsammans.

Så, om din stenbocks-man börjar prata om långsiktiga planer med dig, är en sak säker – han börjar bli riktigt kär i dig.

Vattumannen

Vattumannen

Nästan varje vattuman är en arbetsnarkoman.

Han är helt enkelt kär i sin karriär och om han hittar tid och energi för dig utanför jobbet, råder det ingen tvekan om att du är viktigare för honom än vad du tror.

Fiskarna

fiskarna

Om din man tillhör det här tecknet betyder det att han är ganska gammaldags när det gäller kärlek.

Detta betyder inte att han kommer att vara patetisk, men han kommer definitivt att uttrycka sina känslor på ett romantiskt sätt.

Detta kan vara genom att skriva kärleksbrev till dig, skicka romantiska texter och köpa blommor.

Så här kommer han att bete sig om han blir kär i dig, baserat på hans stjärntecken