Skip to Content

Hur Första Gången Tillsammans Med Honom Kommer Att Kännas, Enligt Ditt Stjärntecken

Hur Första Gången Tillsammans Med Honom Kommer Att Kännas, Enligt Ditt Stjärntecken

Väduren

Väduren Horoskop

Eftersom du är mycket äventyrlig och full av energi så ska du vara säker på att första gången kommer att ske helt spontant och …ja… gå mycket snabbt.

Men var inte orolig, det är ingen indikation på att varje nästa gång kommer att vara likadan.

Tänk dig en situation där sex är det sista du tänker på. Precis då, i ett hotellrum någonstans eller på en resa tillsammans med vänner kommer du att släppa loss en passion du aldrig upplevt förut.

Oxen

Oxen Horoskop

Det är inte likt dig att vara klumpig och osäker men när det gäller första gången kommer du definitivt inte att vara ditt vanliga självständiga och självsäkra jag. Allt kommer att gå åt skogen.

Det kommer uppenbart att märkas att det är första gången för dig. Du kommer inte att kunna dölja din osäkerhet.

Å andra sidan, även om du inte är så elegant i dina rörelser kommer du inte att ta några förhastade beslut.

Första gången för dig kommer inte att vara med vem som helst. Om du ska förlora din oskuld så kommer det att ske med någon som du dejtat en tid. Det måste vara med någon du litar på.

Tvillingarna

Tvillingarna Horoskop

Första gången du har sex kommer du att helt ägna dig åt honom. Allt handlar om honom. Själva faktum att det kommer att göra ont har ingenting att göra med att du inte kan slappna av.

Naturligtvis, du tänker på honom istället.

Trots smärtan och nervositeten över att ha sex för första gången är det anmärkningsvärt hur mycket du hörs. Jag menar, för en förlorad oskuld är du ganska djärv.

Kräftan

Kräftan Horoskop

Första gången för dig kommer att vara otroligt romantisk, vilket inte är förvånande med tanke på att du är en romantisk och känslosam person. Förutom romantik kommer första gången att ske när du inte planerat det alls.

Det sker spontant, även om själva tanken på att förlora oskulden inte är någonting som du tar lätt på. Med tanke på vad du är för person så väljer du inte vem som helst att ha sex med första gången.

Du kan vara säker på att det inte är någon du bara raggat upp. Personen du kommer att ha sex med kommer att vara någon du känner väl och har starka känslor för.

Lejonet

Lejonet Horoskop

Du har drömt om första gången riktigt länge nu. Du har planerat allt i förväg. Olyckligtvis kan man inte lära sig detta förrän man faktiskt har prövat det.

Första gången kommer därför att vara en erfarenhet ni lär er av, båda två.

Du kommer att förlora din oskuld till en person du älskar djupt och som du känt mycket länge.

Du kommer faktiskt att känna dig redo under lång tid men du gör ingenting åt det förrän du är helt säker på att det nu är dags att ha sex för första gången.

Jungfrun

Jungfrun Horoskop

Det här är inget beslut som du tar över en natt. Du kommer att väga för och nackdelar innan du agerar. Med hänsyn till det så kommer första gången för dig att vara otroligt intimt och sensuellt.

Att nå det perfekta ögonblicket är aldrig enkelt. Du kommer att planera allt mycket noga, var och när första gången ska ske.

Atmosfären runt dig måste vara mysig och med ett enda ord – perfekt – för att du ska kunna slappna av.

Vågen

Vågen Horoskop

Du är ett passionerat stjärntecken så det är bara logiskt att första gången för dig kommer att vara lika passionerat.

Saken är den att du inte kommer att förlora oskulden med personen du tror att du borde på grund av relationen eller känslorna för den personen. Nej, denna gången kommer du att överraska dig själv.

Det kommer att ske med någon du aldrig trodde att du skulle välja på ett helt oväntat ställe, typ en park eller en strand.

Men det kommer att vara en kväll att minnas. Du är inte tillräckligt galen för att riskera att bli påkommen av dina föräldrar och därför är hemma hos dig inte ett alternativ.

Skorpionen

Skorpionen Horoskop

Första gången för dig kommer att vara helt galen och fullständigt oförglömlig. Jag lovar dig, du kommer aldrig att glömma vad du gjort och var du gjorde det.

Jag är säker på att dina närmaste heller inte kommer att glömma det eftersom du är otroligt högljudd.

Du kommer inte att planera någonting; det händer bara. Var inte förvånad om du bara träffar en kille, helt oplanerat, och någonting med honom gör att du anser honom vara otroligt sexig och att du måste ha honom.

Alla vet vi – när du vill ha någonting, så måste du ha det..

Skytten

Skytten Horoskop

Du förväntar dig mycket av första gången, du kommer troligtvis att vara besviken eftersom det inte kommer att vara som du inbillat dig. För att göra saken ännu värre, du kommer att vara öm efteråt.

Om man ser positivt på det, du kommer att ha sex för första gången med en person du verkligen älskar och respekterar och som älskar och respekterar dig i gengäld.

Även om den första gången inte kommer att vara någonting att skryta om, så kommer du att ha massor av tid att göra om det igen, och för varje gång så blir det bättre och bättre tills sexet blir helt fantastiskt.

Stenbocken

Stenbocken Horoskop

Alla som känner dig skulle kunna slå vad om att sex med dig garanterat kommer att vara tråkigt och ganska traditionellt eftersom du är en person som gillar att planera ut allting i förväg och hålla dig till reglerna.

Nåväl, din första gång kommer inte alls att vara något åt det hållet. Det kommer att vara förvånansvärt kinky och snuskigt.

Visst, du kommer att garanterat att ta reda på och lära dig allt du behöver veta om sex innan du ger dig in i leken.

Du kommer att prata med vissa människor om det, men i slutändan kommer du att vara helt spontan och lite snuskig faktiskt – inte alls likt dig.

Vattumannen

Vattumannen Horoskop

Första gången för dig kommer att vara…en total katastrof. Men oroa dig inte, det blir bättre med tiden. Det kommer att vara dåligt eftersom du överanalyserar sexet, som du överanalyserar allting annat.

För att förhindra att detta sker ska du slappna av och följa strömmen för en gång skull.

En annan orsak till att du inte kommer att vara helt nöjd med din första sexuella upplevelse är att du inte riktigt vet vad du gillar och inte gillar.

Försök att experimentera med dig själv lite innan du beslutar dig för att experimentera med någon annan.

Fiskarna

Fiskarna Horoskop

Eftersom du är en öppensinnad själ kommer du troligtvis att förlora din oskuld på en resa någonstans i världen. Detta innebär att du inte har lär känna personen du har sex med särskilt väl.

Därför kommer också den första gången att helt och hållet handla om dig själv och du kommer att vara mycket självisk, som du ärligt talat förtjänar att vara för en gång skull.

Även om du tror att du kommer att förlora din oskuld till någon du älskat i flera år så har du fel.

Att ha sex första gången är mycket viktigt för dig, men att vara självisk och spontan första gången gör att du minns det i resten av ditt liv.

Hur Första Gången Tillsammans Med Honom Kommer Att Kännas, Enligt Ditt Stjärntecken