Skip to Content

Hur Du Får Honom Att Bli Kär I Dig Baserat På Hans Stjärntecken

Hur Du Får Honom Att Bli Kär I Dig Baserat På Hans Stjärntecken

1. Väduren

Väduren horoskop

Du måste spela ett bra spel för att väduren ska bli kär i dig. Lägg inte alla kort på bordet eftersom han inte kommer att se dig som en utmaning.

Det är vad en riktig vädur alltid vill ha av en kvinna – en utmaning och någon som han kommer att behöva springa efter. Han tycker om det spelet och kan inte ändra på det.

Var bara cool, lugn och samlad så får du det du vill så småningom.

2. Oxen

Oxen horoskop

Det viktigaste med oxen är att de behöver tid för att öppna upp sig i en romantisk relation. Pressa dem inte och låt dem inte leka med dig.

Om du gör det, så kommer de att springa så långt de kan och du kommer aldrig att fånga upp dem. Om du vill få dem att bli kära i dig, överös dem med perfekt mat, nya underkläder och bjud dem på middagar.

Det är ett erbjudande som de inte kommer kunna säga nej till!

3. Tvillingarna

Tvillingarna horoskop

En tvilling man vill ha någon som ska underhålla honom och få honom att känna sig nöjd. Om du vill att han ska bli kär i dig, var så enkel som möjligt.

Försök med att vara vänner i första hand, och låt dem sedan bestämma vad som ska hända efter det.

Du kan utlösa deras kärlek om du erbjuder dem någon som inte är vanligt och som kommer att dem ur deras gamla spår.

4. Kräftan

Kräftan horoskop

Om du vill att en kräfta ska bli kär i dig måste du vara ärlig, positiv och pålitlig. De hatar att spela spelet, så det är bättre att vara uppriktig hela tiden.

De gillar starka kvinnor, så det skulle vara bra om du håller dit till dina intressen. Om han ser att han kan lära sig något av dig, kommer han att vara din föralltid.

5. Lejonet

Lejonet horoskop

Detta stjärntecken är verkligen känsligt, så se till att vara medveten om det. Visa dem din kärlek och tillgivenhet, och tveka inte på att inleda djupa och långa samtal med dem.

De gillar starka och oberoende kvinnor och det bästa sättet du kan visa det på är om du har en stark åsikt om något. Det kommer att övertyga varje lejon och han kommer vara din för alltid.

6. Jungfrun

Jungfrun horoskop

Detta tecken älskar kvinnor som är starka och arbetar hårt. De tycker att en kvinna som tänker själv är extremt sexigt. Så om du vill att han ska bli kär i dig, håll dig till dina åsikter.

Glöm inte att visa honom din kärlek och tillgivenhet och ge honom en känsla av att du alltid kommer att vara där för honom. Det är något som kan göra skillnad.

7. Vågen

Vågen horoskop

Om du vill att en våg ska bli kär i dig måste du visa honom din kärlek. Du måste berätta för honom hur fantastisk och bra han är och att det inte finns en plats du hellre vill vara på än i hans armar.

Ett extra tips är också att du ska bete dig som den bästa personen i världen. Det beteendet kommer definitivt att öppna upp honom.

8. Skorpionen

Skorpionen horoskop

Spel, spel, spel – det är det som får en skorpion att bli kär i dig. Han gillar att spela genom att du ska jaga honom, så om du vill behålla honom måste du spela enligt hans regler.

Visa honom att han är värdig din kärlek och att du bara vill ha honom. Om du gör det, kommer han att ge sitt hjärta till dig.

9. Skytten

Skytten horoskop

Om du vill göra en skytt förälskad i dig, ska du inte ha sex med honom på er första dejt. Jag vet, han är het, intelligent och oemotståndlig, men om han ser att han kan få dig första natten, så kommer han att tappa intresset för dig.

Det räcker inte att vara supervacker och sexig för att locka honom. Du måste vara intelligent och vältalig och du måste göra något som får honom att titta på just dig bland alla människor. Är du redo för ett spel på detta vis?

10. Stenbocken

Stenbocken horoskop

Om du vill att en stenbock ska bli kär i dig, stötta hans karriär och hans ambitioner. Du kan älska honom till månen och tillbaka, men det betyder inte något för honom.

Han validerar bara dina handlingar så att du måste gå en extra mil för att visa att du älskar honom.

Om du säger till honom att han är bäst på det han gör, så kommer han att hålla sig till dig. Dina ord är helt enkelt föda för hans själ.

11. Vattumannen

Vattumannen horoskop

Att locka en vattuman kan ibland vara ett omöjligt uppdrag. De är unika och de söker unika partners. Om du har en kreativ gåva som att dansa eller prata, se till att han ser det.

Det kan locka honom, eller till och med få honom att bli kär i dig. Försök också att utveckla er kommunikation och berätta för honom att han kan lita på dig. Det kommer att göra honom din, föralltid.

12. Fiskarna

Fiskarna horoskop

Om du vill att en fisk ska bli kär i dig, låt honom ta kommandot. Låt honom skämma bort dig med romantiska middagar, doftljus och lugn musik.

Låt honom öppna upp sig om hur han känner, men ta aldrig hans känslor för givet. Var bara dig själv och den riktiga mannen kommer att känna igen det.

Hur Du Får Honom Att Bli Kär I Dig Baserat På Hans Stjärntecken