Skip to Content

Dessa Fem Stjärntecken Kommer Att Ha Tur I Kärlek Under 2024

Dessa Fem Stjärntecken Kommer Att Ha Tur I Kärlek Under 2024

Så, du har haft ett förfärligt 2023. Du kanske har upplevt ett smärtsamt uppbrott, ditt av-och-på-förhållande blev inte så som du hade hoppats på eller så har ditt långvariga förhållande haft en kris som ännu inte klarats upp.

I vilket fall, så har du varit igenom helvetet och tillbaka och vill att det här året skall ta slut så snart som möjligt. 

Det är självklart att du efter allt detta lägger allt ditt hopp på att nästa år blir bättre och mycket lyckligare. Nå, jag har några goda nyheter för din del om du är född i ett av följande fem stjärntecken.

Du kommer att få ett fantastiskt 2024 – det här är året då ditt kärleksliv äntligen kommer att falla på plats. 

1. Skorpionen

skorpionen

Om du är född i detta stjärntecken så är det bara att gratulera. Du kan se fram emot ett fantastiskt år på det känslomässiga planet – ett år då alla bitarna i pusslet hamnar på plats och ett år som för med sig massor av passion och fjärilar i magen. 

Har du slösat tillräckligt med tid på att leta efter din andra hälft? Har du haft mer än tillräckligt av människor som tagit dig för givet och inte värdesatt djupet av dina känslor?

Har det varit nog med dåliga förhållanden? Nog med att ha släppt in fel människor inpå livet och nog av att ha väntat på att din själsfrände ska dyka upp?

Nå, jag har lite goda nyheter åt dig. Allt elände kommer att få ett slut under 2024.

Det här året kommer att vara ett år av kärlek för alla Skorpioner och ett år då stjärnorna kommer att sända dig personen du var ämnad för. 

2. Jungfrun

jungfrun

Tack vare Saturnus är Jungfrun ännu ett stjärntecken där lyckan vänder till det bättre under 2022.

Det här är året då allting hamnar på plats och då alla dina ansträngningar lönar sig.

Året då du förstår att allt du varit med om under 2023 var värt besväret eftersom det fick dig hit, där du är idag.

Året då du inser att det var värt besväret och tiden det tog att vänta på “den rätta”. 

Var inte rädd för att lära känna nya personer eftersom de bara kommer att medföra glädje och massor av positiv energi.

Var inte rädd för att klippa bandet med det förflutna och låta det förflutna vara eftersom det är vägen du behöver ta om du vill få ett lyckligt 2024. 

3. Skytten

skytten

Skytten hör till de lyckliga stjärntecknen för nästa år då 2024 blir en chans till att starta om från början och vända nytt blad.

En chans för dig att ta ett steg in i framtiden utan att blicka tillbaka i det förflutna. 

För dig är detta året reserverat åt stora positiva förändringar och allt du behöver göra är att vara modig och gå utanför din trygghetszon.

Du behöver bara tro på dig själv och lita på att stjärnorna kommer att visa vägen. 

Det är dags att du inser att du är tillräckligt bra och att du äntligen får tillbaka all den kärlek du skänkt andra människor. Ett år då du äntligen finner “den rätta” som ser ditt värde och som anstränger sig för att göra dig lycklig. Tvivla inte, det här är helt enkelt “äkta vara”. 

4. Lejonet

lejonet

Jag ljuger inte – 2024 kommer att medföra många svårigheter och problem. Det finns en möjlighet att du kommer att gå igenom ett uppbrott eller att ditt förhållande kommer att genomgå en kris.

Men du kan anse dig vara lycklig i år eftersom du kommer att ta dig igenom allt det; du hittar alltid en lösning på dina problem när du minst anar det. 

I år kommer du att göra dig av med alla personer som inte förtjänar en plats i ditt liv och det är året då du inser att det funnits en anledning till allt ditt lidande. I år lär du dig några tuffa och värdefulla läxor och i år släpper du taget om saker och ting. 

5. Vågen

vagen

Om du är född i detta stjärntecken kommer 2024 innebära att du äntligen hittar en stabil kärlek och den säkerhet som du längtat efter på senare år. Du återfår balansen och när du återfått den börjar du se allt i ett klarare ljus.  

Det här är året då du renar din kärleksenergi och ett år då ditt gamla kärleksförhållande kanske vaknar till liv igen eftersom alla problem du haft med din kärlek kommer att lösas.

Det här är året då ni båda inser era tidigare misstag och då ni ser styrkan i er kärlek. 

2024 kommer också att vara viktig för andra förhållanden som du har, förutom det romantiska. Det blir ett år då du inser vilka människor du aldrig ska släppa taget om och vilka människor som inte förtjänar att ha en plats i ditt liv.