Skip to Content

De 5 Giftigaste Stjärntecknen

De 5 Giftigaste Stjärntecknen

1. Oxen 

Oxen horoskop

Detta stjärntecken är besatt av kontroll och om de befinner sig i ett förhållande, är de tvungna att ta hand om varje liten detalj.

Om du dejtar en Oxen och du behöver lite ensamtid, låter de dig aldrig få det. De behöver helt enkelt vara tillsammans med dig hela tiden så de kan kontrollera varje litet steg du tar.

De vet att du är rolig och lättsam och att varje man skulle vilja vara tillsammans med dig. Bara för att de är så osäkra, gör de livet surt för människorna i deras närmsta omgivning.

Deras kärleksförhållanden är aldrig långvariga och i de flesta fall är det deras eget fel.

Så, om du dejtar en Oxen, var försiktig med vad du säger i deras närhet eftersom de kan förvränga allt du säger och skapa sig en eget komplicerat scenario i sitt huvud och skylla på dig för allt.

2. Tvillingarna

Tvillingarna horoskop

Tvillingarna är giftiga av en endaste anledning. De vet helt enkelt inte vad de vill ha ut av livet och när det uppstår ett problem som de måste lösa, väljer de det enklaste vägen ut.

När de befinner sig i ett förhållande, låtsas de som att allt är finfint, även om det inte är det, och helt plötsligt, mitt i natten, kan du få ett argt sms som säger att du är skyldig till allt som hänt.

De kan helt enkelt inte hantera hur de reagerar och de beter sig impulsivt.

Om du dejtar en Tvillingarna, kommer de troligtvis att förvandla ditt liv till rena helvetet med att ständigt fråga om du är otrogen mot dem eller om du har något på gång med din stiliga kollega på jobbet.

Sådana frågor kommer att göra dig galen och du blir tvungen att lämna dem på grund av pressen de ställer.

Så, nästa gång du träffar en Tvillingarna, tänk dig för två gånger innan du tackar ja till att gå på en andra dejt med honom.

3. Lejonet 

Lejonet horoskop

Lejonet kommer alltid att utge sig för att vara offret i er relation och att du försummar dem. Men sanningen är att du behöver lite ensamtid eftersom de kväver dig med alla frågor om ditt liv.

Och ja, alla frågorna har en negativ anspelning. När du befinner dig i ett förhållande med dem, vill de att du bara har ögon för dem. De är avundsjuka på varje man som kommer fram och säger ‘Hej’.

De är avundsjuka för att de är så otroligt osäkra och de vill ha dig för sig själva. Du behöver även vara beredd på att de är avundsjuka på dina arbetskamrater eftersom du spenderar mer tid med dem än med ditt Lejon (jag måste medge att det här låter kusligt).

Så, det är upp till dig om du sätter dem på plats eller lämnar dem eftersom de ibland är bättre att lämna något som är förstört än att försöka fixa till det.

4. Skorpionen

Skorpionen horoskop

FARA! HÖGSPÄNNING! Skorpionen är allvarligt talat helt jävla galen när det gäller förhållanden. De älskar att manipulera sin partner och göra dem galna.

De är mästare på hjärntvätt, så efter några ‘sessioner’ med din Skorpion, kommer du troligtvis att glömma bort din familj och ägna dig helt och hållet åt dem.

De bryr sig aldrig om dina behov eller människorna du älskar. Jag hoppas bara att du inom kort inser att du dejtar ett jävla kontrollfreak och att du gör dig av med dem ASAP.

5. Skytten 

Skytten horoskop

Det här stjärntecknet är mycket intelligent när det gäller förhållanden. De visar sitt riktiga ansikte inför sin partner men de låtsas vara någon annan i närheten av andra.

Om du dejtar en Skytten, avslöja aldrig dina hemligheter för dem eftersom de kommer att använda dem mot dig. De kan helt enkelt inte acceptera faktum att du är vackrare och mer framgångsrik än dem.

Om något inte får som de vill, kommer de att vara sura hela dagen tills dess att de får som de vill. Allt som allt, de beter sig som barn och det är otroligt svårt att utveckla ett sunt förhållande tillsammans med dem.

De 5 Giftigaste Stjärntecknen