Skip to Content

Bra Fruar Rankade Från Bäst Till Värst (Enligt Stjärntecken)

Bra Fruar Rankade Från Bäst Till Värst (Enligt Stjärntecken)

KRÄFTA

Kräftor är väldigt känslomässiga och dedikerade. De har sitt hjärta på utsidan. Tyvärr blir det känslomässigt exponerat vilket vanligtvis leder dem till hjärtekross.

Men trots att de är mycket lätta att skada är en kräfta det klassiska exemplet på en kvinna som är det rätta valet för ett stabilt och långsiktigt förhållande.

De älskar idéen om äktenskap och enighet; det är något som ger livet mening. De är extremt omtänksamma och de kommer gå den extra sträckan för sin man och barn, bara för att de vill och för att de har mycket kärlek att ge.

De är renhjärtade och de kommer aldrig att ljuga. Så när en kräfta säger något till dig, kan du vara säker på att hon är ärlig. Hon är den perfekta kvinnan att lita på.

Om du råkar ha turen att få en kräfta för livet, blir du inte besviken för hon kommer att göra ditt liv bättre än det någonsin varit.

Hon kommer att berika ditt liv med ren och osjälvisk kärlek. Därför rankas kräftor som stjärntecknens bästa fruar.

FISKARNA

Fiskarna är pålitliga. De kommer aldrig svika någon, även om personen inte gjort någonting för att förtjäna deras förtroende och kärlek.

De kommer alltid ge dig en andra chans. Först kan de verka lite blyg, men så snart de släpper in dig kommer du att upptäcka en helt ny värld av kärlek och ömhet. Var inte en dåre och dra nytta av det.

På grund av sin kreativitet är de väldigt intelligenta, och de har en underbar sida som du aldrig kommer att kunna glömma.

De gillar att leva sofistikerade liv och njuta av god mat och bra musik. De har ett hett temperament men deras godhet och lojalitet väger upp för det.

Och om du överväger hur mycket bra hon har i sitt hjärta, kommer du att förlåta henne för hennes temperament.

VÅGEN

Vågen är väldigt känslomässig och de är stjärntecknens snällaste tecken. De strävar alltid efter att vara positiva och glada, men det hindrar dem inte från att hantera några konfrontationer i ett äktenskap.

En våg kommer inte kunna sova lugnt tills hon löser argument med sin partner och det är därför hon kommer att insistera på att lösa problem så snart som möjligt.

Tillsammans med detta är de tänkare som inspirerar sina partners att uppnå sina mål. Det är det som gör att deras partners vill bli bättre människor.

De kommer aldrig få något från sina partners genom listiga planer – bara med vänlighet, vilket är deras vackraste drag. De är stora älskare och mästare på romantik.

OXEN

När hon en gång upptäcker någon att älska är en oxe mycket tillägnad den personen. Ingenting kommer att betyda mer än personen de älskar.

De kommer att ägna sitt liv till deras bättre hälsa och de kommer att gå den extra sträckan för att passa upp på dem, bara för att de älskar dem.

Dessa kvinnor är mycket intelligenta och de vill ha mer än en fysisk relation.

På grund av att de är intelligenta, om du vill få en oxes uppmärksamhet måste du engagera och utmana hennes sinne tillsammans med hennes kropp och det är inte en lätt uppgift att klara av.

Du måste vara hennes perfekta match intellektuellt och emotionellt.

Grunden är att de är mycket lojala när man kommer dem nära, vilket inte är lätt, och de är mycket beskyddande över sin familj, särskilt när det gäller deras barn.

VATTUMANNEN

Dessa kvinnor är mycket impulsiva eftersom de inte kan hantera tristess. Om de känner att de fastnar i en mönster, kommer de att göra någonting åt det genast.

Så om du vill gifta dig med en vattuman måste du vara försiktig så att du inte låter ert förhållande plana ut, annars kommer hon lämna dig.

För om hon ser att hon inte kommer någonstans, kommer hon att lämna dig och hitta något mer spännande att göra.

Förutom detta är vattumannen mycket smart och de vill att deras partner ska matcha dem.

Så om du kan hålla jämna steg med deras spänning och intelligens, gift dig med en av dem och du kommer inte ångra det!

STENBOCKEN

Dessa kvinnor är riktigt fast beslutna. När de bestämmer sig för något, kommer de att få det – på ett eller annat sätt.

De är absoluta drottningar när det gäller att göra flera saker samtidigt – ta hand om barnen, huset, deras jobb och, viktigast av allt, leda ett lyckligt äktenskap.

Om du vill gifta dig med den här typen av kvinna måste du vara beredd på att du måste vara väldigt organiserad.

De står inte ut med lathet eller människor som lovar saker men inte gör någonting åt det. Något mindre än perfekt organisering och att uppnå dina mål är avgörande.

TVILLINGARNA

Tvillingar är riktigt knepiga.

Ena sekunden kommer de att vara den bästa frun du kan önska dig, med sina kärleksfulla ord och omsorgsfulla handlingar, och andra sekunden kan de helt ändra sig – från ingenstans, i en ögonblinkning.

Om du vill gifta dig med en tvilling måste du veta att det finns två sidor av henne du måste leva med.

Det är lätt att leva med den kärleksfulla och ömma sidan, men hur är det när den andra sidan kommer fram? Tror du att du är redo för det?

SKORPIONEN

Skorpionen är inte det värsta valet att spendera resten av ditt liv med. De har en tendens att få fram det bästa i dig, men på ett speciellt sätt som inte vädjar till alla.

Det är det faktum att de har mycket höga krav; om du inte kan följa henne och uppnå de mål som hon sätter upp så kommer du inte klara dig med henne.

Därför är det bara de starkaste som kan “tämja” en skorpion.

JUNGFRUN

Jungfrun är sjukt organiserad och de tror att de vet exakt vad som är rätt och vad som är fel. För att kunna leva med en jungfru måste du acceptera det faktum att allt måste vara på hennes sätt.

Men å andra sidan, om du gillar henne, kommer du att uppleva en otroligt kärlek och behandling som du aldrig har fått förut, för djupt ner kommer hon att förstå vad du står ut med, med henne, och hon kommer återgälda dig.

Om ert äktenskap håller, kommer du att vänja dig vid hennes beteende.

LEJONET

Om du har fått tag på ett lejon, har du fått jackpott! Men här är en varning – om hon inte får som hon vill, kommer någon att bli skadad.

Och jag menar allvarligt skadad. Hon kommer inte att tjura – hon kommer bli rasande!

Så tänk två gånger innan du blir involverad med ett lejon. Men en sak som måste sägas är att när du har ett lejons hjärta kommer du att uppleva ovillkorlig kärlek.

När de älskar, älskar de fullt ut. Hon kommer inte att bry sig om att dela strålkastaren med dig.

Stanna bara inte när hon blir arg – spring tills hon har lugnat ner sig.

VÄDUREN

Vädur är mycket kompetenta och de är underbara och härliga. Det är ingen tvekan om att du omedelbart kommer att bli kär i denna typ av kvinna.

Hon är väldigt lojal i ett äktenskap, men hon förväntar sig något i gengäld.

Om du inte ger henne vad hon vill, kommer hon att lämna dig och hitta någon som vill – och tro mig, det finns gott om dem där ute som dör för att ta din plats.

Svik inte ett vädur eftersom hon kommer att riva dig i småbitar.

SKYTTEN

Om du vill vara förvirrad och omedveten om vad som händer, gift dig med en skytte.

Dessa kvinnor är mycket passionerade och de kan inte stanna på ett ställe för länge eftersom de inte står ut med tristess eller att vara stillastående.

Så snart de känner att de hålls nere, kommer de att springa och aldrig komma tillbaka.

Acceptera dem för den de är och försök aldrig tämja dem eftersom du kommer att misslyckas och ångra det.

De kräver frihet mer än engagemang och det är något du inte kan ändra på. Den enda lösningen är att du har en lika fri själ som de är.

Om du ställer upp på att bete dig som dem och om du ser världen som de ser den, kommer du att ha ett perfekt äktenskap.

Om du tycker att det är värt det, gör det definitivt! 

Bra fruar rankade från bäst till värst (enligt stjärntecken)