Skip to Content

Dina Bästa Och Värsta Egenskaper, Enligt Ditt Stjärntecken

Dina Bästa Och Värsta Egenskaper, Enligt Ditt Stjärntecken

Att tillhöra ett stjärntecken betyder inte att våra egenskaper stämmer till punkt och pricka och att de inte ändras över tid.

Våra personligheter kan förändras ganska mycket beroende på vad som händer oss i livet.

Om du ibland känner att du inte riktigt är dig själv och att det finns någon sorts dålig energi som gör dig till en helt annan person än du vanligtvis är, betyder det att du upplever ditt stjärnteckens värsta egenskap.

När livet ger oss några dåliga kort på hand och vi inte verkar hitta något sätt att känna oss uppfyllda, starka och positiva har vi en tendens att falla tillbaka i våra osäkerheter.

Det är lätt att släppa taget, men du borde hitta en väg att resa dig och bygga upp dig själv igen!

Det bästa sättet att veta vad du ska vara uppmärksam på när du mår dåligt är att ta reda på vilka dina värsta egenskaper är, att veta vad som är mest uppskattat med din personlighet kommer garanterat att hjälpa dig att rikta in dig på det du ska sträva efter.

Att veta exakt vilka dina värsta egenskaper är är det bästa sättet att veta vad du ska vara uppmärksam på när du börjar må dåligt och att veta det som är mest uppskattat med din personlighet kommer säkert att hjälpa dig att hitta det du söker.

VÄDUREN

VÄDUREN

SOM BÄST:

Väduren i sitt essä är viljestark, mäktig och modig. De kämpar för de svaga med respektfullhet och passion. De låter inte andra människor leva ett liv som är sämre än de förtjänar.

De är mogna människor och de försvarar andra människor – vänner och familj inräknat. När de sträcker ut en hjälpande hand har de verkligen andra människors bästa intresse i åtanke.

De ger fantastiska råd och de kan vara mycket omtänksamma. De är spännande och fantastiska älskare.

SOM SÄMST:

I sina värsta stunder kan Väduren bli egoistisk och alltför stolt för sitt eget bästa i tron på sin egen förmåga. De börjar tro att de kan göra allting bättre än alla andra.

De låter småsaker som går fel bli ett så stort problem att det påverkar både dem och deras närmaste omgivning.

De rusar in i nya projekt utan någon som helst planering vilket bidrar till att de i princip aldrig slutför någonting de påbörjat.

De drar vårdslöst vidare till nästa projekt och förväntar sig att andra ska klara upp deras röra.

OXEN

OXEN

SOM BÄST:

De är genuint omtänksamma om andra människors välmående.

De är snälla empater vars känslomässiga och själsliga jämvikt beror på den övergripande livskvalitén hos människor de känner, har hört talas om eller läst om.

De är genuint intresserade att få andra människor att må bra och vara bekväma med sitt liv och detta gör de inte för att stoltsera utan för att de älskar det.

De hatar att se andra människor lida. De beter sig på ett sätt som håller uppe moralen i familjen och i samhället i tron att de kan hindra människor från att lida i onödan.

De är givmilda och känsliga som älskare, och glädjer sig över att både ta emot och skänka njutning i sina förhållanden.

SOM SÄMST:

De kan bli besatta av sin egen bekvämlighet och börjar hamstra materiella ting som en besatt.

De kan fixera sig vid den materialistiska livsstilen och lämna ytterst lite plats åt det själsliga och omtänksamhet mot andra människor.

Deras behov av bekvämlighet och hedonism kan bli för stort och göra dem otroligt lata, där även en festkväll ute på stan kan bli en för stor uppgift.

De har sin tyranniska, envisa sida som är svår att kontrollera när de är som värst. Ingen av deras vänskaps- eller kärleksförhållanden har klarat sig när de är sådana.

TVILLINGARNA

TVILLINGARNA

SOM BÄST:

Tvillingarna är sociala människor och kommer överens med alla och envar. De håller kontakten med sina vänner. De är vanligtvis mycket populära hos alla typer av människor.

De är otroligt kvicktänkta och ganska fräcka. Deras humor är deras bästa egenskap. Tvillingarna är alltid på språng – de har helt enkelt för mycket att göra och många ställen att vara på.

De njuter verkligen av livet och allt som det innebär. Tvillingarna dömer aldrig någon; de accepterar människorna för vad de är.

SOM SÄMST:

Tvillingarna kan med lätthet brista i empati. Ibland tänker de inte på hur något de gör eller säger kan såra andra människor.

Deras konstiga tankesätt låter dem förödmjuka andra eftersom de anser att deras åsikt är den rätta och borde därför sägas.

De ändrar ofta åsikt, men de saknar förmågan att be om förlåtelse. De är människor som ägnar sig åt skvaller och pratar bakom ryggen på folk i ett försök att klättra på den sociala stegen.

Deras karriärer och sociala ställning verkar viktigare än känslorna hos människor som bryr sig om dem.

KRÄFTAN

KRÄFTAN

SOM BÄST:

De är mycket omtänksamma mot alla människor. Alltid redo att hjälpa till och få andra att känna sig viktiga och respekterade.

Då de är känsliga för människors svaghet tål de inte själviskt beteende.

Kräftan är omtänksam. De lyssnar i samtal med andra människor och tar del av deras problem med hela sin själ och hjärta och ger de bästa råden.

De är otroligt ansvarsfulla på sitt arbete och har stor arbetsmoral. Inom familj och relationer är de otroligt villiga att samarbeta med sina partners och visar en otrolig kärlek.

SOM SÄMST:

De kan vara överkänsliga till den grad att de tror att människor försöker såra dem med vilje. De kan inte dölja sina känslor för andra människors avsikter och synsätt.

De har svårt för att förstå att människors handlingar kommer från deras egna synsätt och levnadssätt.

De anser att alla är ute efter dem. De måste sänka sina skyddsmurar och lära sig att lita på människor lite mer.

LEJONET

LEJONET

SOM BÄST:

Lejonet kan vara mycket ärligt och accepterande. De kan skilja på rätt och fel och använda det i sitt egna beteende.

När de ser när de gjort någonting fel är de inte rädda för att be om förlåtelse.

Då de är medvetna om sitt ego förstår de andra människors svaghet och försöker att inte såra dem.

De är öppna och kommunikativa. De prioriterar sin familj och sina vänner. Lejonet är lojalt mot människorna de bryr sig om.

De ger komplimanger och är mycket uppmärksamma mot nära och kära. Det är det mest naturliga sättet för dem att visa sina känslor.

SOM SÄMST:

De kan vara alltför ärliga så till vida att de är oförskämda och sårar andra människors känslor.

Deras önskan om att visa sin egen storhet gör att de överdriver allting. Deras beteende och utseende kan vara för extravagant.

Deras behov att tillgodose sina egon gör att de inte riktigt tror på sig själva.

De försöker alltid göra någonting eller vara någonting åt de extrema hållet för att känna att de är någonting överhuvudtaget.

Deras förhållanden lider katastrofalt.

Deras oförmåga att vara ärliga mot sig själva om vem de är och vad de behöver gör att de inte kan ha ett sunt förhållande.

JUNGFRUN

JUNGFRUN

SOM BÄST:

Jungfrun är vanligtvis mycket snäll och mild person. De är glada över att kunna hjälpa andra människor och ha en möjlighet att ge dem råd.

De ser omvärlden på sitt ovanliga och fullständigt praktiska sätt. De förstår, dock, det andra människor inte gör.

Jungfrun i sitt essä kritiserar inte andra människor för detta, de erbjuder hellre sin vanliga vägledning och hjälp.

De löser problem innan de ens har skapats eftersom de analyserar och undersöker allting i sin omgivning mycket genomgående.

De är fantastiska vänner och även i sina relationer eftersom de lyssnar, vet hur de ska kommunicera och förstår sina nära och kära..

SOM SÄMST:

När de är som värst kritiserar och dömer de människor för allting de anser inte passar in i deras tankesätt på hur saker och ting bör göras.

De kan vara mycket materialistiska och döma andra baserat på vad de arbetar med och hur mycket och vad de äger. De kan bli besatta av pengar.

Som sämst är tjejer i Jungfruns stjärntecken de kvinnor som gifter sig för pengar eller lägger för stor vikt vid människors yttre.

Detta hindrar dem naturligtvis från att utveckla sunda, lyckliga och ärliga förhållanden.

VÅGEN

VÅGEN

SOM BÄST:

Fantastiskt vänlig och omtänksam mot andra utan att förvänta sig någonting i gengäld. De vill alltid vara rättvisa men de förstår att livet inte alltid är rättvist.

Trots att livet inte alltid är rättvist är de lyckliga och positiva individer.

De behandlar människor med respekt och vänlighet för att de vill det och anser att det är ett mänskligt ansvar att vara vänlig mot andra människor.

De njuter av att sprida glädje och lugn i världen och ser det som en belöning i sig självt.

De har inget behov av att andra människor ska återgälda deras handlingar för att de känna sig uppskattade.

De är givmilda, omtänksamma och osjälviska människor som är fantastiska att ha som partners och vänner.

SOM SÄMST:

Rättvisa och orättvisa påverkar dem djupt. De förväntar sig att andra människor alltid ska göra rätt för sig och det är något som inte är möjligt.

Att andra människor inte kan göra rätt för sig gör dem förbannade och de beter sig passivt-aggressivt för att få dem på rätt spår.

De blir desperata och arga när de inser att världen inte alltid är rättvis och detta påverkar alla människor de umgås med, även deras partner.

SKORPIONEN

SKORPIONEN

SOM BÄST:

Alltid lojal är den bästa beskrivningen av en Skorpion i sitt essä. Deras känslor är mycket intensiva men de kan handskas med dem.

De inser att andra människor inte är ansvariga för sina känslor.

De döljer inte sina känslor utan ger hellre uttryck åt dem. De accepterar allt dåligt som händer och det stärker dem som personer.

De är mycket passionerade men passionen använder de för goda ting, inte för att få makt eller smida hämndplaner på någon som gjort dem illa.

SOM SÄMST:

De kan vara mycket possessiva, kontrollerande och långsinta.

De har en tendens att överföra sitt kontrollbehov på andra människor i tron att de kan kontrollera vem de vill.

Människor klarar inte detta beteende någon längre tid och brukar gå sin väg.

Skorpioner är rädda för att någon ska göra dem till åtlöje. De satsar otroligt mycket energi på att se till att det aldrig händer.

Om någonting hemskt ändå händer dem och någon verkligen utnyttjar dem, tar det otroligt lång tid för dem att bearbeta detta och då går dom miste om det vackra i livet.

SKYTTEN

SKYTTEN

SOM BÄST:

De är horoskopets optimistiska och bekymmerslösa fjärilar. De låter ingenting dåligt som händer påverka deras livsglädje. De ser alltid det goda i allting.

De har överseende med människors misstag och de lägger ingen större vikt till fel och brister i människor och ting. De inriktar sig på kärnan i saker och ting och hjärtat hos människor.

De har en magkänsla som hjälper dem att känna igen människors rätta avsikter. Skyttar ser människor och omvärlden för vad de är och de är ganska kvicktänkta på grund av sin klokhet.

SOM SÄMST:

De slösar mycket av sin tid med att fundera över om andra människor är ärliga. De är trötta på människor som låtsas vara något de inte är, lurar andra människor och ljuger om vem de är.

När Skytten visar sin sämsta sida så sätter de ganska höga standarder för andra och regler som inte gäller dem.

De har inga som helst problem att kapa banden med människor som de anser har behandlat dem illa.

De förväntar sig ganska mycket från andra medan de själva inte återgäldar samma.

STENBOCKEN

STENBOCKEN

SOM BÄST:

Stenbocken är stöttande och givmild. De är människor som du alltid kan förlita dig på, även när de inte finns någon annan att vända sig till.

De tycker inte att allt i världen och livet är fantastiskt och de ser allt med klara ögon, med alla fördelar och fel och brister. De förbereder sig för allting med sitt sunda förnuft.

De sparar pengar och har sunda planer för framtiden. De vet att man måste förtjäna allting i livet och att man måste jobba hårt för att komma dit man vill.

Deras prioritet i livet är deras familj och deras nära och kära. De är också mycket ansvarsfulla på arbetet och i livet överlag.

SOM SÄMST:

När de visar sin värsta sida verkar de inte kunna acceptera någonting som inte var deras åsikt eller idé.

De anser att de vet vad som är rätt och behöver övertyga andra att följa dem blint.

De tror att de gör allt jobbet i familjen eller samhället. De klagar ofta hur dåligt de har det jämfört med andra som verkar få allting lättvindigt.

Tyrannisk är kanske det rätta ordet för att beskriva deras personlighet.

Att acceptera att andra borde kunna bestämma själva utan att bli dömda verkar vara omöjligt för dem att förstå.

VATTUMANNEN

VATTUMANNEN

SOM BÄST:

De ser världen tydligt. De låter inte andra människors omdömen bryta ner dem. De spelar efter egna regler och anser att deras standarder är högre än andras.

De anser att bara de själva vet vad de verkligen tänker på innerst inne och de tar självständiga beslut om hur de vill leva sina liv.

De respekterar dock andra människors åsikter på samma sätt som de vill att andra ska respektera deras.

De accepterar andra människors galna upptåg och har mer glädje av dem än något annat stjärntecken.

De har ett mycket tålmodiga och snälla och verkligen fantastiska vänner.

SOM SÄMST:

De kan anse att deras livsvärderingar är högsta möjliga och att alla borde respektera dem.

Andra människor borde dela deras ideal. De försöker även få andra människor att inse vilka förändringar de borde genomgå för att nå deras höga livsideal.

De har svårt för att reflektera över andra människors känslor och ger sig själva rätten att analysera om någon har rätt eller fel att känna på ett visst sätt.

De misslyckas i att inse att människor reagerar olika känslomässigt och att de borde förstå dem och visa omtanke.

FISKARNA

FISKARNA

SOM BÄST:

De är människor som visar mänskliga känslor. De förstår andra människor bättre än de förstår sig själva.

Det går inte att beskriva hur mycket deras intuition gör att de förstår andra människors äkta känslor och önskningar.

De påverkas intensivt av människors känslor och återgäldar dem med förståelse och omtänksamhet.

De har förståelse för att människor är annorlunda och har överseende för människors fel och brister samt att de är för evigt tacksamma mot de människor som gör samma sak för dem.

SOM SÄMST:

De är alltid någonstans i de blå och de kan inte hantera verkligheten runt omkring. På ett sätt låtsas de om att avskyvärda saker i världen inte existerar.

På ett annat sätt försöker de nå trygghet. De hamnar lätt i olika former av missbruk för att klara stressen.

Om de inte låter nära och kära hjälpa dem kan det gå för långt. De erkänner sällan sin svaghet. Om de inte hittar styrkan att be om hjälp kommer de att sjunka ner i misär.

Det kan gå så långt att de får problem med hälsan på grund av sin oförmåga att hantera stressen och det onda i världen runt omkring.

Dina Bästa Och Värsta Egenskaper, Enligt Ditt Stjärntecken