Skip to Content

Hur Snabbt Stjärntecknen Återhämtar Sig Från Ett Misslyckat Förhållande, Rankade Från Mest Till Minst

Hur Snabbt Stjärntecknen Återhämtar Sig Från Ett Misslyckat Förhållande, Rankade Från Mest Till Minst

1. Vattumannen

Vattumannen horoskop

Vattumän har alltid en reservplan och ärligt talat så är förhållandet förmodligen över på grund av dem så det finns inget behov för de att sörja, de har redan kommit över det.

Om du vet hur Vattumän är så kommer det inte att förvåna dig att de redan har haft ett öga på någon annan medan de var i ett förhållande. Men, om de älskar en person så älskar de med hela sitt hjärta.

Det är bara det att du aldrig vet hur länge kärleken kommer att vara.

2. Tvillingarna

Tvillingarna horoskop

De kommer att vara ledsna, visst, men bara i cirka tio minuter. Sen kommer de att glida in i sin snygga klänning och ta på sig falska ögonfransar och ge sig ut efter ett nytt kap.

Tvillingar älskar att flirta och det är vad de gör bäst. Så oroa dig inte för Tvillingar, de kommer att försöka hårt att bli kära igen. Det förflutna lämnar de bakom.

3. Oxen

Oxen horoskop

Oxen har inte tid att slösa på tårar och sårar. När de gör slut med någon så letar de efter saker att göra på en gång eftersom de inte vill slösa bort sin dyrbara tid.

Bli inte förvånade om de bestämmer sig för att få tiden att gå snabbare genom att leta efter meningslösa engångsligg. Det är trots allt känt att män som är Oxar är grymma i sängen.

Hela deras liv handlar om att jobba och göra produktiva saker. Att gråta över ett förhållande som är slut är inte något som de gör, finns ingen anledning att slösa tårar på det.

4. Stenbocken

Stenbocken horoskop

En Stenbock kommer aldrig låtsas som att de har det bra om det inte är så. Deras trasiga hjärtan behöver lite tid att återhämta sig så de tar tid som de behöver för att komma igenom den smärtsamma perioden.

En sak är säker, du kommer aldrig att höra dem klaga på att de känner smärta. Du kommer faktiskt aldrig att märka att de går igenom en tuff period.

Självklart, om du frågar de hur de mår så kommer de berätta att allt är frid och fröjd och att de aldrig behövde den personen i deras liv ändå.

5. Kräftan

Kräftan horoskop

Kräftor, känslomässiga som de är, kommer att dölja att de är sårade. Människor runt dem kommer antagligen att tro att de mår bra eftersom de kommer att maskera sin smärta med humor.

Tips: När du ser en Kräfta dra skämt efter skämt så är chansen stor att de är riktigt sårade.

Egentligen är denna taktik inte förnekelse som de flesta tror. När det gäller Kräftor så är det deras sätt att kommer över ett brustet hjärta. Det är det mest effektiva och snabbaste sättet för dem att komma tillbaka på fötterna.

6. Väduren

Väduren horoskop

De längtar alltid efter perfektion så om de blir dumpade kommer de att skylla på sig själva men de kommer aldrig att tycka synd om sig själva.

Istället kommer de att jobba hårt med att jobba på sig själva för att bli bättre och starkare. Självförbättring är nyckeln till att komma över ett brustet hjärta.

De är därför också lite själviska, de kommer att glömma bort personen som bröt deras hjärta på en sekund och enbart fokusera på sig själva.

7. Fiskarna

Fiskarna horoskop

Det tar tid för en känslomässig Fisk att komma över ett brustet hjärta, främst på grund av Fiskens framstående personlighet.

Varje gång de hoppar in i ett nytt förhållande så lägger de mycket av sig själva i det, efter att de blir dumpade så känns det som om någon slet ut en del av dem och kastade iväg den för alltid.

Men när de väl har fått styrkan att återhämta sig så är de redo att älska igen, ännu mer än förra gången. Den här gången med en person som är säker i dem, någon som kommer att älska dem.

8. Skytten

Skytten horoskop

Skyttar är mycket bra skådespelare så de kommer att bete sig som om de mår bra. Mer än bra, de kommer att bete sig som om allt är utmärkt. Egentligen är de inte ens nära den känslan. Egentligen så gör det fortfarande väldigt ont.

När de har kommit över det som hände på sitt eget sätt och på deras egna villkor så kommer de att bestämma vad de ska göra näst.

På ett sätt eller annat så kommer en Skytt att korsa varje bro när de väl har kommit fram till den, framgångsrikt.

9. Jungfrun

Jungfrun horoskop

Jungfrur är speciella när det kommer till dessa saker. Det tar dem ganska lång tid att komma över ett brustet hjärta.

Det är inte på grund av personen, det är för att de kommer att tänka på vad som gick fel och hur de inte såg det komma.

När de äntligen accepterar vad som hände så kommer de att tänka för mycket igen, denna gång varför det tog dem så lång tid att komma över personen som dumpade dem.

Anledningen till att det tar så lång tid för dem är för att de överanalyserar och tänker för mycket på allt som händer i deras liv.

10. Lejon

Lejonet horoskop

Lejon kommer att kasta sig över deras jobb i ett försök att glömma hur ont det gör i hjärtat. Men tyvärr kan de bara låtsas att smärtan kommer att försvinna, för det gör den inte.

Jobbet håller dem upptagna så att de inte tänker på det men det betyder inte att det är borta.

Ingenting de gör kan hindra dem från att känna sig sårade. De kan låtsas men de är ett känslomässigt vrak.

11. Skorpionen

Skorpionen horoskop

Skorpioner känner sig sårade länge men som resten som inte accepterar smärtan så låtsas de som att ingenting har hänt. Saken är den att så länge de är nära personen som skadar dem så kommer de inte att kunna gå vidare.

Så bli inte förvånad om en Skorpion försvinner plötsligt, det är deras sätt att hantera smärtan. Om personen är långt borta från dem så är chansen att överleva smärtan mycket större.

12. Vågen

Vågen horoskop

Det är helt förståeligt att det tar mest tid för en Våg att komma över någon. De är inte som resten av tecknen. Det största problemet är att det tar en evighet för en Våg att verkligen hitta någon som de gillar.

Det är också varför det är så svårt för dem att släppa taget.

Allt de känner känner de djupt och det gör dem till de värsta hanterarna av ett brustet hjärtat.

Hur Snabbt Stjärntecknen Återhämtar Sig Från Ett Misslyckat Förhållande, Rankade Från Mest Till Minst