Skip to Content

Brutalt Ärliga Skäl Till Varför Du Är Odejtbar Enligt Ditt Stjärntecken

Brutalt Ärliga Skäl Till Varför Du Är Odejtbar Enligt Ditt Stjärntecken

1. Väduren

Väduren

Du skrämmer människor. Du är brutalt ärlig och du är oerhört oförutsägbar. Människor kan helt enkelt inte lita på dig eftersom de aldrig vet vad du kan få för dig. Din spontana sida är det som skrämmer dem mest. De vet inte vad de kan förvänta sig.

Du är otroligt rolig men sanningen är att människor vill ha stabilitet i ett förhållande och du är allt annat än en stabil och lugn typ av person.

2. Oxen

oxen

Du går på högvarv och ärligt talat så kan de flesta inte hantera det. Du vill äta på de finaste restaurangerna. Du vill ha de senaste prylarna och du vill alltid se ut som en miljon dollar.

Du skulle inte ha något emot att spendera hela din lön bara för att se bra ut även om det betyder att du inte har något att äta de närmaste dagarna.

3. Tvillingarna

tvillingarna

Du har galna humörsvängningar. Det finns så många sidor av dig och det gillar inte andra människor. De gillar inte att vara med någon som ändrar sitt beteende och attityd varje dag.

Idag är du uttråkad, imorgon är du ledsen, sen är du irriterad, plötsligt blir du glad och så vidare. Det händer för mycket med dig Tvilling vilket gör dig odejtbar.

4. Kräftan

Kräftan

Du låter inte människor komma nära dig. När någon vill lära känna dig så gör du det svårt för dem att ens försöka. Du stänger in dig själv och bygger stora väggar runtom dig vilket gör det omöjligt för någon att lära känna dig.

Samtidigt gör du det svårt för människor som inte är nära dig att ens försöka dejta dig.

5. Lejonet

lejonet

Du är en het och lycklig person. Alla vill vara med dig. När du är singel så är det skrämmande hur het och oberoende du är. Det är en anledning till att människor är rädda för att komma nära dig.

Nästa anledning är att du alltid vill vara i centrum. Du vill alltid vara den första som försöker sig på något. Du vill alltid komma först. Personen som dejtar dig vill inte vara i din skugga. Personen som dejtar dig vill inte vara osynlig på grund av dig. Du är bara för mycket att hantera.

6. Jungfrun

jungfrun

Du skapar problem ur tinna luften. Du övertänker varje lilla detalj i ditt liv. Du övertänker vad du ska ha till lunch. Du tolkar fel vad folk säger och du tror att alla de är emot dig. Du måste sluta få panik hela tiden och ta ett steg tillbaka.

Det är trots allt den största anledningen till att människor inte vill dejta dig. Din osäkerhet och ditt tänkande är för mycket för dem att hantera.

7. Vågen

Vågen

Människor kan inte nå dig eftersom du nästan aldrig är ensam. Bortsett från det faktum att du hatar att vara ensam och det är därför du alltid söker efter ett förhållande så är du också en social fjäril och alla gillar dig med en gång.

En annan anledning till att ingen vill dejta dig är att du är så självsäker att det blir hotfullt. Du verkar vara för perfekt så andra försöker inte ens närma sig dig.

8. Skorpionen

skorpionen

Du har allvarliga problem med förtroende. När du är i ett förhållande så kan du bli extremt avundsjuk på din partner. Du agerar så här eftersom du är rädd att din partner kommer att skada dig. Du verkar inte sltua vara misstänksam mot deras handlingar och du agerar så också.

Detta är fruktansvärt frustrerande för den andra personen, speciellt om deras kärlek är sann och de menar bra. Du kan aldrig veta vem som kommer att skada dig. Det kan vara en person som du minst anar. Du måste ta den risken och lita på människor.

9. Skytten

skytten

Människor vill inte dejta dig eftersom du är väldigt instabil i ett förhållande. Du är en fri ande, en person som kommer att gå från ett ställe till ett annat utan några förbindelser. Du kommer att vandra världen och åka till platser som du vill åka till. Du gör vad du vill.

Du gör saker som du vill och du är väldigt oförutsägbar. Människor som vill ha seriösa relationer vill ha stabilitet och du är inte den typen av person.

10. Stenbocken

stenbocken

Ingen vill dejta dig eftersom ingen vet hur de ska få dig att skratta. Du är så krävande och dina standarder är löjligt höga. Det är normalt att förvänta sig en eller två saker från personen du dejtar men det är inte normalt att tro att du kommer att någon som är precis som dig.

Du hoppar från ett förhållande till ett annat eftersom varje nästa man som kommer in i ditt liv har något mer att erbjuda dig så du överger den killen du är med just då. Du letar ständigt efter mannen som har allt på din lista.

11. Vattumannen

vattumannen

Du är en introvert och du älskar att vara ensam. Det är därför folk inte gillar att dejta dig eftersom de tolkar ditt behov av att vara ensam som en avskildhet. De tror att du vill hålla människor borta från ditt liv.

Men du är egentligen blyg och håller saker för dig själv. Du vill ha ett förhållande men du är inte typen av person som säger det till alla.

12. Fiskarna

fiskarna

Människor tycker att du är för perfekt och det skrämmer dem. Din romantiska sida och din charm är utmärkta så ibland verkar de som falska.

Ingen vill öppna sitt hjärta för dig eftersom de tänker att så fort de släpper taget och kommer i kontakt med dig så kommer du att förändras.

Brutalt ärliga skäl till varför du är odejtbar enligt ditt stjärntecken