Skip to Content

Detta Är Vad Varje Stjärntecken Aldrig Kommer Att Förlåta Dig För

Detta Är Vad Varje Stjärntecken Aldrig Kommer Att Förlåta Dig För

Väduren

Väduren Horoskop

Det enda som en Väduren aldrig kan förlåta är om någon lämnar dem utan att ta ett riktigt avsked. De har inga problem med att bli lämnade eller att bryta upp ett förhållande.

De står med båda fötterna på jorden och de är tillräckligt mogna för att klara alla motgångar.

En annan sak är att bli lämnade utan något som helst avslut. Det är förnedrande och sårande; det är någonting de aldrig kommer att förlåta dig för.

Om du någonsin har brytt dig om den här personen så kan du åtminstone vara tillräckligt hyfsad för att låta dem veta vad det är som är på gång.

Oxen

Oxen Horoskop

Det enda som Oxen inte klarar av är att någon skrattar på deras bekostnad. Du kan bete dig hur du vill mot dem.

Du kan bråka med dem, kalla dem lögnare men om du gör dem till åtlöje behöver du se upp.

Oxar gillar inte att sättas på plats. Om du väljer ut dem i en grupp med andra människor och försöker göra dig rolig på deras bekostnad så att andra ser, så kommer du att ångra dig bittert.

De förlåter dig aldrig för det lömska beteendet.

Tvillingarna

Tvillingarna Horoskop

Tvillingarna gillar inte människor som inte är uppmuntrande. När de utsätts för negativitet blir tvillingarna otroligt defensiva.

Om du någonsin tvivlar på vad de håller på med så glömmer de att du någonsin existerat. Du kan likväl vara död för dem.

Tvillingarnas syn på saken behöver inte vara rätt, men om du nedvärderar deras ide och deras syn på saken, kommer de aldrig att kunna förlåta dig.

Kräftan

Kräftan Horoskop

Kräftor är mycket familjekära och därmed också mycket känsliga i allt som har ett samband med människor de älskar. De är också mycket beskyddande och extremt hängivna.

Du måste verkligen sabba allt om du vill förolämpa en Kräftan.

Om du verkligen vill såra en Kräfta ska du ge dig på deras familj. Du gör mer skada på det sättet än att skada dem fysiskt.

Personligen står de längst ner på sin priolista. Högst upp på listan står människor de älskar.

Lejonet

Lejonet Horoskop

Det enda som Lejonet aldrig kan förlåta och glömma är respektlöshet. Lejon är, som du redan kanske har insett, mycket stolta varelser.

De har egenskapen av goda och rättvisa ledare, och deras främsta strävan är att göra rätt för sig – åtminstone de flesta av dem.

Så om du får för dig att underminera deras auktoritet eller vara respektlös mot dem på något sätt, så kommer de sannolikt aldrig att förlåta dig.

Även om du försöker att återfå deras respekt så kommer det inte att fungera. När du en gång förlorat den, har du förlorat den för alltid.

Jungfrun

Jungfrun Horoskop

Jungfrun är mycket kompetenta och redo att lösa alla problem som kan tänkas dyka upp. Det finns inte ett enda problem de inte hittar en lösning på.

Lyckligtvis är de tillräckligt kloka för att hitta svaret på allt som kommer i deras väg. I vissa fall så ser de problemet som en utmaning som de är ivriga att finna lösningen på.

Med andra ord, det är deras sätt att ha roligt.

Jungfrun är väl medveten om sina kunskaper och de vill att andra ska respektera det. De vill att andra människor ska lita på dem, och i ärlighetens namn förtjänar de förtroendet på grund av sin tidigare framgång.

Om du börjar ifrågasätta deras kompetens kommer de aldrig att kunna förlåta dig.

Vågen

Vågen Horoskop

Vågen är alltid festens mittpunkt. De är roliga och de vet hur de ska hålla igång samtalet och få alla människor att känna sig bekväma och avslappnade.

Vågen bryr sig verkligen om sina vänner och sitt sociala liv i allmänhet.

Det som de aldrig förlåter är om du utesluter dem ur ditt liv. Men det finns också annan fantastisk egenskap de har – de låter aldrig sina nära och kära bli medvetna om problemet och det faktum att de blir ignorerade.

De kommer att hålla ut till slutet och det är bara sedan…som de kommer att gråta i ensamhet.

Skorpionen

Skorpionen Horoskop

När du en gång bråkat med en Skorpion så är det osannolikt att de förlåter dig. Du ska vara glad om de inte förföljer dig eftersom de är ganska hämndlystna när de blir sårade – speciellt i de fall när man förrått dem.

Summa summarum, det bästa vore att helt enkelt inte jävlas med en Skorpion. Det här är en allvarlig varning – Skorpioner kan verkligen vara lika farliga fiender som de är lojala vänner.

Skytten

Skytten Horoskop

Skytten är ganska rättfram och enkel person. Med andra ord så hatar Skytten otrevliga människor. Så enkelt är det. Antingen någon är otrevlig mot en person eller ett djur, det spelar ingen roll.

De hatar den person lika intensivt, i vilket fall.

I grund och botten, om du beter som en idiot kommer Skytten att hata dig, och de kommer aldrig att kunna förlåta dig för att du är en skit.

Men, å andra sida, om du är en idiot, så kan du inte ha väntat dig någonting annat heller.

Stenbocken

Stenbocken Horoskop

Det som varje Stenbocken hatar mest är att bli manipulerad. Envisa personer som de är omöjliga att kontrollera.

Med andra ord, det är bättre att inte ens försöka få dem till att göra någonting de inte vill eftersom du kommer att misslyckas, och de kommer alltid att förakta dig för det (det är möjligt att de även låtsas att de förlåtit dig, när de i själva verket inte har gjort det.)

De är övertygade om att manipulativa människor absolut inte förtjänar en andra chans. De anser att det inte finns någon mening med att förlåta någon som kommer att göra om samma sak, gång på gång.

Vattumannen

Detta Är Vad Varje Stjärntecken Aldrig Kommer Att Förlåta Dig För

Som de flesta av oss vill Vattumannen vara omgiven av pålitliga människor. Men olik oss andra, är Vattumannen i behov av andras support och uppmuntran.

Det ger dem energi och de kan fortsätta att göra det som de inriktat sig på.

Om någon går bakom ryggen på dem kommer de aldrig att kunna förlåta den personen. Det troliga är att de bryter all kontakt med dem och ignorerar dem för resten av livet.

Fiskarna

Fiskarna Horoskop

Fiskarna hatar när någon försöker skapa en negativ omgivning. De vet att de inte är perfekta och det är inte någonting de förnekar, men om någon fortsätter att påpeka deras varje misstag, kommer Fiskarna att förlora tålamodet.

Det är också troligt att Fiskarna är lite för känsliga när det kommer till att bli kritiserade, men vi vet alla var gränsen går mellan konstruktiv och sårande kritik.

Fiskarna vet det också. Såra dem inte, de kommer inte att kunna förlåta dig.

 

Detta Är Vad Varje Stjärntecken Aldrig Kommer Att Förlåta Dig För