Sex är en viktig del i alla förhållanden, men det finns alltid några frågor som kan störa oss alla, som ….

Hur kan du veta om en passionerad natt var lika bra för honom som den var för dig? Har du visat din bästa sida eller har du tråkat ut honom till döds?

Han kommer förmodligen inte att berätta sanningen om din prestation, speciellt inte om du var riktigt dålig.

Så, om du är osäker på om du skryter om att vara bra i sängen utan någon orsak, kolla in några av dessa säkra tecknen för att bli av med ditt tvivel för gott.

1. Du har “rörelserna”

Du har ett naturligt rörelsemönster som inte kan läras in, eller, för att citera Shakira: “You know my hips don’t lie”. Dina höfter ljuger inte heller.

Om du kan dansa, är du förmodligen bra i sängen. Alla vet att passionerade nätter kräver några seriösa övningar för att göra dem minnesvärda. Om du kan det kommer du att rocka det!

Men det finns alltid en annan sida av historien. Jag hatar att vara den som berättar det för dig, men om du står tryckt intill en vägg varje gång du är på dansgolvet, kommer killar inte vilja “dansa” med dig om du förstår vad jag menar.

2. Du är självsäker

Du har absolut inget att skämmas över och du går stolt genom livet. Du älskar din kropp och du är stolt över den.

Du utstrålar sexuell energi eftersom din sinnesstämning är inställd på “sexläge”.

Det som gör dig till en magnifik älskare är det faktum att du ger dig hän i dina sexuella erfarenheter eftersom du mår bra i dig själv och du får din partner att må bra också.

3. Du är en god lyssnare

Du älskar att delta i konversationer eftersom du är en verbal typ av person. Du gillar att prata om allt mellan himmel och jord och att ge någon råd och hjälp om det behövs.

Lyssna på människor är naturligt för dig och på det sättet visar du dem du bryr dig om dem. I gengäld får du deras förtroende.

I sovrummet fungerar saker så här: förtroende = tankar på sex.

4. Du är naturligt flörtig

Det är inte ens att du försöker särskilt mycket. Det är bara att flirta kommer så naturligt för dig. När det gäller att flirta är du drottningen av sensuella blickar och smidigt tal.

Ingen kan matcha dig när det gäller att bygga upp spänningen och vrida upp värmen. Du strålar ut sexuell energi och killar kan känna det på mils avstånd. #yougogirl

5. Du är en bra på att kyssas

Först leker du långsamt och sensuellt med honom och lämnar honom när han vill ha mer. Du kommer inte att gå direkt till action.

Att kyssas är förspel, även om det kan finnas tillfällen då detta är helt fel. Ändå är det i de flesta fall sant.

När du är färdig med att reta honom med tungan går du till attack med allt du har.

6. Du försöker tillfredsställa folk

Du vill att alla människor omkring dig ska vara lyckliga. Genom att göra andra glada, glädjer du dig själv. Det kommer inte att vara annorlunda i sovrummet.

Du kommer att glädja din partner, och tillfredsställa dig själv med. Kan det bli bättre än så? #jackpott

7. Du är ödmjuk

Du behöver inte skryta om dina förmågor i sovrummet. Killar, låter det bekant?

Dina handlingar kommer att tala högre än ord och du vet det!

Om någon tvivlar på dig har du bara fem ord för dem: “Kom och se själv!” #wink