Oavsett om ni två har varit ihop länge eller om ni precis träffats, kan flirtiga textmeddelanden vara så heta. Saker som dessa kan få ert förhållande att nå en helt ny nivå, och de kan krydda upp saker i ett långvarigt förhållande. Saken är att alla tjejer runt om i världen skulle vilja skicka några förföriska ord till sina pojkvänner, men de är inte helt säkra på hur man gör det. Vissa av dem är blyga, och de kan helt enkelt inte föreställa sig själva göra det. Men det viktigaste är att du känner att du är beredd att göra det eftersom du tror att ni två redan har gått igenom vissa saker och att din man inte kommer att tro att du är en billig tjej.

Tjejer, var inte naiva. Pojkar gillar att få ett hett textmeddelande från sina tjejer. Om du skickar honom ett snuskigt textmeddelande, tror han inte att du är en dålig tjej. Han kommer bara att tro att du är modig nog att prova på något nytt. Och lita på mig, han kommer inte att tänka på en annan tjej när du lägger beslag på all hans uppmärksamhet – han kommer att bli bara din. I slutet är det meningen med varje relation.

För er alla där ute som vill prova på den här typen av lek men inte är säker på hur man gör det, så kommer här är några fantastiska tips på hur man tillfredsställer sin man. Dessa rader kommer att bygga upp sexuell spänning, så bli inte förvånad om din man lämnar sitt arbete och dyker upp på ditt kontor för att få en snabbis med dig!

Håll dig igång, det här blir hett!

1. “Vad har du på dig just nu?”

Den gamla, goda flörten – och gissa vad? Det fungerar alltid. Genom att skicka ett sådant SMS kommer din man direkt att tänka på att du inte har något annat än högklackat och parfym på dig. Du kommer helt och hållet fånga honom och han kommer att vilja vara hos dig i det ögonblicket. Det kommer att få honom att tänka på vilda nätter som han tillbringat med dig, och han vill ha dig omedelbart. Det är bara en fråga om tid när han kommer att dyka upp på ditt kontor och stjäla dig från alla nyfikna blickar. Jag slår vad om att du kan gissa vad som händer härnäst, eller hur?

2. “Jag ligger i ett bubbelbad och tänker på dig” 

Det här SMS:et kommer att slå ut honom omedelbart. Han kommer att få bilden av dig, naken i ett bubbelbad och att du smeker dig själv när du tänker på honom. Det dåliga är att han inte kan vara där med dig och göra temperaturen högre i ditt badrum. Lita på mig, den känslan kommer att äta upp honom levande. Han kommer att förbanna ödet eftersom han inte är tillräckligt nära för att visa dig hur det känns när en man behöver dig desperat. Han kommer att tänka på saker som han skulle göra för dig om han var där och han kommer hitta vägar att komma och besöka dig. Ska du vara en snäll flicka och bjuda in honom?

3. “Jag hade en våt dröm igår kväll. Gissa vem huvudrollsinnehavaren var?”

Om en kille får ett sådant SMS kommer det definitivt att sätta ett leende på hans läppar. Han kommer att tro att du är rolig och tillgänglig och att retas med honom är bara en av dina hobbyer. Om han verkligen gillar dig, kommer han göra någonting för att göra din dröm till verklighet. Ett sådant SMS är något som varje man skulle vilja höra från sin kvinna och det kommer verkligen att få honom att gå igång. Så bli inte förvånad om han tittar förbi utan en inbjudan och visar att han ville ha dig lika mycket som du ville ha honom. Jag tror att någon kommer att få åka ikväll!

4. “Kom precis ut ur duschen och funderar på vad jag ska ha på mig. Kan du komma och hjälpa mig att välja?”

Jävlar, om jag var en man skulle jag komma dit omedelbart. Men när en man får ett sådant SMS, kommer han att förlora både sans och vett på ett ögonblick och skynda sig att fånga dig, helst fortfarande naken. Detta är ett av de bästa sätten att vinna honom. Han kommer inte att kunna tro att han har någon som kan besegra honom så enkelt som du gör och han kommer att vilja tillbringa all sin tid med dig. Det obestridliga faktumet är att han kommer att vilja ha dig ännu mer, och han kommer inte att kunna sluta tänka på dig. Titta vad du ställt till med, du stygga tjej!

5. “Du har inte en aning om alla stygga saker jag ska göra med dig ikväll”

FARA! HÖGSPÄNNING! SMS som detta kan bokstavligen göra att en man kryper framför dig och ger dig sin kropp så att du kan göra vad du vill. Du bör vara försiktig när du skickar honom ett textmeddelanden som det här, för om din man kör bil kan det leda till en allvarlig bilkrasch där. Ibland tycker de att de är underdåniga om de känner att deras dominerande dam vet vad hon gör. Så, vet du vad du gör?

6. “Bara jag tänker på dig blir jag så våt”

Detta är ett av de bästa sätten att retas med en kille via SMS. Med den här texten visade du honom allt du kan, och nu är det upp till honom om han kommer att acceptera denna kinkiga och roliga lek. Och du ska veta att de flesta män kommer att acceptera den här typen av invit och han vill att du ska berätta för honom något annat som kommer att göra honom kåt. Om han får en flörtig text kan man slå vad om att han kommer att känna sig på topp, därför att det är anledningen till att dina trosor är våta! Ja för helvete!

7. “Jag ville bara kolla om du vill ha ljuset tänt eller släckt ikväll?”

Åhh, det här är en bra en! Det kommer definitivt att lämna honom mållös. Särskilt om ni två precis börjat träffas och du föreslår något dylikt, han kommer att vilja behålla dig vid sin sida för alltid. Det här är bara en ledtråd om vad som kommer att hända om han stannar med dig länge. Detta kommer att visa honom att han aldrig kommer att bli uttråkad och att det blir roligt med dig i ert sovrum varje gång ni träffas. Låt oss inse sanningen – han har inget giltigt skäl att dumpa dig, eftersom du är hans magiska älva som kommer att förverkliga alla hans önskningar.

8. “Jag kan inte sluta tänka på de saker du gjorde med mig igår kväll”

Bingo! Du har verkligen lärt dig behärska SMS:andet. Detta kommer att göra din kille galen i dig, och han kommer förmodligen att säga att han inte kan sluta tänka på dig med. Det kommer att påminna honom om en het lek som ni två lekte i går kväll och han kommer att vilja försöka sig på något sådant med dig med omedelbar verkan. Vad ni gjorde igår kväll var en riktigt bra fest. Och ja, han vill ha en efterfest med!

9. “Denna godisklubban smakar så sött men inte sötare än du” 

Du måste vara försiktig när du skickar ett textmeddelande som det här eftersom det bokstavligen kan ge din kille en hjärtinfarkt. Det är ett välkänt faktum att killar gillar att få oralsex, så om du skriver ett förföriskt budskap som det här kommer han omedelbart att föreställa sig dig när du suger av honom. Bli inte förvånad om han säger att han inte kan vänta längre och att han redan är på väg till dig för att älska vilt med dig. Om det inte är en start, vet jag inte vad som är!

10. “Jag älskar hur du känns inuti mig”

När en kille får ett flirtigt meddelande som detta, betyder det att han lyckats uppfylla sin kvinna. Många, många gånger! Och nu vill hon att han ska rocka hennes värld igen! Detta kommer att öka hans ego så mycket och han kommer att känna sig som en Gud. Oroa dig inte, han kommer att acceptera din inbjudan och komma nära dig snabbare än du tror. Frågan är: “Är du redo för en replay?”

11. “Om du var här nu skulle jag inte släppa dig ur mina händer”

Den här flirtiga texten kommer att rocka hans värld. Allvarligt talat så kommer han att bli så distraherad i det ögonblick som han läser det att han kommer att ringa dig och säga hur pumpad han är. Han kommer inte kunna sluta tänka på dig, så bli inte förvånad om han förbereder en spännande överraskning för dig ikväll! Han kommer att göra vad helst du önskar och han kommer att ge dig sitt allt. Han kommer att vara bara din! Åh, det kommer bli din lyckligaste timme! Njut!

12. “I kväll ska jag göra allt arbete. Och du? Du kommer bara att skrika!”

Om detta inte är en inbjudan till sex, vet jag inte vad som är det! Om du skickar ett upphetsande textmeddelande som det här kommer din man att vara så överväldigad i stunden, han kommer inte att kunna sluta tänka på dig! Han kommer att föreställa sig alla de stygga saker som du ska göra med honom och han kommer att lida för att han inte är nära nog för att slita av dig alla dina kläder och ta dig på ett sätt som bara han vet. Nu är frågan: “Kan du hantera denna mängd testosteron?”